Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Маг. Цілитель. Відкриття Дорог!

Екстрасенс-цілитель. Працюю на фото. Діагностика фото - абсолютно безкоштовна. Просто надішліть фото на мою електронну адресу: [email protected]. На моєму сайті new-karma.com ви знайдете детальну інформацію про мої послуги. Усунення наслідків хвороби та вакцинації COVID. Лікування онкології та інших захворювань. Зняття псування, привороту, магічних та психологічних впливів. Обрив зв'язку з неспокійними душами, екзорцизм, усунення енергетичних відтоків та прив'язок. Відновлення енергоструктури, тонких тіл, чакр, гармонізація життєвого шляху. Корекція родової, особистої та реінкарнаційної карми, зняття родових обітниць та прокльонів. Робота з минулими життями: закриття контрактів, договорів, обітниць, присяг, спілкування, зняття заборон. Встановлення захисту. Звільнення від страхів, негативних установок, постулатів та блоків. Відкриття доріг. Формування нового бажаного майбутнього. Перший сеанс для вас – абсолютно безкоштовний! Підтримка, супровід, навчання, консультування після чищення 21 день(24/7) +16312303007 для зв'язку. Надсилайте фото на e-mail: [email protected] або в WhatsApp


Date Added: 10/19/2023 | Last Updated: 10/19/2023 | Page Views: 38
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Найсильніший Приворот у Нью-Йорку. Приворот по фото онлайн.

Нащадковий Маг-Екстрасенс. Чарівник Вищої категорії. Всі види послуг Чорної та білої магії. Любовна магія, виконаю найсильніший приворот, який поставить вашого обранця чи обраницю на коліна, поверне в сім'ю чоловіка чи дружину. Після проведеного мною обряду вашу половинку магнітом буде тягнути до вас, він або вона будуть бачити вас у снах, з'явиться непереборне відчуття туги і потягу. Цей приворот діє безвідмовно і допомагає навіть у найважчих випадках. Результат проявляється на 3-й день після проведення. Швидке та ефективне вирішення найскладніших життєвих ситуацій незалежно від терміну їхньої давності та вашого віросповідання. Індивідуальний підхід до кожного клієнта Бізнес Магія Зняття Порчі, Родового Прокляття, Вінця безшлюбності Всі види послуг Чорної та Білої Магії Приворот, Прив'язка, Привороти різного виду та складності: Чорне Вінчання, Цвинтарний приворот, Приворот по магії Вуду, Церковний Приворот. +79634740005 Viber. What's pp Оплата Вестерн Юніон Казахстан.
 

Grandmother Alivtina

646-246-2737-Ясновидящая-и-целительница-от-бога-бабушка-Аливтина.png

 

MANY CAN PREDICT THE FUTURE, ONLY THE SELECTED CAN CHANGE THE FUTURE!

The Strongest Magician of EUROPE and Ukraine!
Evgenia Ivanova

Many can predict the future, only a select few can change it!

The Instagram page evgenia_magia_gadanie_ has been created for more than 6 years. Here everyone will find a useful post and save a video with current rituals. Videos of rituals, customer reviews, all the news and the most useful information on the page in real time. Live communication and the opportunity to ask questions. The phone number +380671556445 +16467220511 is personal and everything is strictly confidential, Evgenia Ivanova is in touch 24/7, you will receive video reports of the ordered ceremony immediately on your phone.

 

Приворот Любовний приворот Нью-Йорк Сильна магія Потомна відання Сабіна

Телефонувати та писати на WhatsApp +79236744578 Послуги професійної Ведучі САБІНИ: Кохання, Гроші, Успіх. Захист. Практикуюча досвідчена Ведунья допоможе вирішити будь-які проблеми. Я маю власні авторські методики та з кожним клієнтом працюю індивідуально. Після консультації та діагностики я підбираю для вас ритуали та обряди, які гарантують, що ви отримаєте бажаний результат. Мене звуть Сабіна. Я фахівець Магії з практичним стажем у 23 роки. Крім родового дару я пройшла навчання у найкращих шаманів і чаклунів світу. Гарантую позитивний результат та відсутність негативних наслідків для вас. Я завжди закриваю свою роботу енергетично – ніхто не зможе її переглянути. Які магічні послуги я надаю? 1. Енергетичний щит. Це чудовий захист для вас та вашої родини від війни, вірусів та інших небезпек, якими сповнений наш світ сьогодні. Ви можете бути спокійними та впевненими в майбутньому. 2. Привороти: на кохання, на секс, одностатеві, чорне вінчання і т.д. 3. Енергетичні чищення. 4. Опрацювання негативних програм. 5. Зняття псування. 6. Допомога у продажу бізнесу, машини, квартири. 7. Зняття родових прокльонів (печатки самотності, вінця безшлюбності та ін.) 8. Відкриття фінансових потоків, обряди на багатство, магія грошей. 9. Авторські методики для жінок (підняття жіночої енергії, $ексуальності та ін) та багато іншого. Я допоможу вирішити будь-яку проблему. Перед зверненням ви маєте дуже чітко сформулювати свій запит. На те, щоб отримати очікуваний результат, потрібен час. Я завжди обговорюю терміни, даю рекомендації та правила, яких ви повинні дотримуватись. Це відповідальність клієнта, і вона дуже впливає на результат обряду чи ритуалу. Пам'ятайте! Дуже важливо знайти справжнього мага. Звертаючись до шарлатанів, ви ризикуєте не лише втратити гроші, а й отримати дуже неприємні наслідки. Ведуча САБІНА допоможе вам у складній ситуації. Ваше життя стане кращим, успішнішим і безпечнішим.
 

Екзорцист. Цілитель. Вищий маг. Ліцензія Магічні послуги Нью-Йорк

У моїй практиці використовуються біоенергетичні енергії та рейки для забезпечення гарантованого результату. За 36 років своєї роботи успішно використовую магічні практики на благополуччя у особистих відносинах, фінансах та критичних ситуаціях, таких як: раптове погіршення здоров'я з невизначеними проблемами, судові розбіжності, кризи та шахрайство. До мене ви звернулися один раз та вирішили свої проблеми. Конфіденційно, ваша особа захищена. 48505228988 What'sApp Viber Telegram [email protected]