Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Менеджер проектів - будівництво, виробництво

Шукаю роботу менеджер проектів. Є досвід роботи на будівництві, на ЧПУ верстатах, інженером програмістом верстатів з ЧПУ. Вища інженерна освіта. Робота зі спеціалізованим софтом (Autodesk 360) – але можу працювати і в інших програмах. Відмінне знання Excel, будь-якого офісного софту. Загалом дуже швидко навчаємо. Можу читати креслення. Існує дозвіл на роботу і DL Англійська поки на рівні читаю-пишу, але для розмовного по телефону, мало просунутий рівень. Активно над цим працюю. З радістю допоможу вам розібратися із поточною рутиною, налагодити виробничі процеси. Телефонуйте - пишіть +1 646 737 60 17


Date Added: 09/19/2023 | Last Updated: 09/19/2023 | Page Views: 52
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

construction work of any complexity

construction work of any complexity
 

Встановлювач дверей та вікон.

Встановлюю двері та вікна. Великий досвід у цій сфері. 9299880880
 

МАЛЯР ШПАКЛІВНИК

Шукаю роботу на об'єм. МАЛЯРКА ШПАКЛІВКА. ВЕНЕЦІАНКА. 347 634 7376. ВОЛОДИМИР
 

Складання та розбирання меблів.

Надаю послуги зі збирання та розбирання меблів вдома, в офісі. Маю великий досвід збирання/розбирання різних меблів (шафи, столи, ліжка, стільці, крісла, полиці та інше). У роботі використовую добрий сучасний професійний інструмент. Відповідальний, сумлінний та всі роботи зроблю акуратно, якісно, надійно та в короткий термін. Дочекайтесь гудка після голосового повідомлення.
 

looking for a job

Hello, I am 33 years old and have been a Builder for more than 10 years, I can putty (stroke), drywall, tiles, paint, laminate... According to the documents, I have, soshol, green, Osha.