Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Менеджер ресторану

Привіт мене звуть Катерина


Date Added: 11/29/2023 | Last Updated: 11/29/2023 | Page Views: 25
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Баріста

Всім привіт. Мене звуть Шахнур(Шах). Мені 31, приїхав із Узбекистану. Шукаю роботу бариста, оскільки тривалий час працював у сфері громадського харчування у Москві. Про себе: відповідальний, комунікабельний, люблю спілкування та розвиватися. Радий новим знанням та знайомствам у цій сфері і не тільки. Навчаюся швидко. Радий бути частиною веселішої та доброзичливої команди.
 

Looking for cash job

I'm looking for a job for cash. Worked in shops, factories, packaging, hotels, cleaning, restaurants. Confident PC user, quickly type RU/EN. I learn quickly, I know English. I live in Brooklyn near the A and C subways.
 

Шукаю роботу в брукліні на part time

Привіт мені 17 років і я шукаю роботу у брукліні на part time. Є досвід роботи в Catering та в Sales. Знаю Російську та англійську мову досконало. Можу працювати щодня після 12 pm до будь-якого часу. Дзвонити чи писати можна у будь-який час +1 (347) 286-9294.
 

Restaurants, clubs, food

A young woman from Ukraine, a culinary specialist, a good cook, baker, and work according to her profile. (347) 213-3353
 

Шукаю Роботу в Кав'ярні

Я бариста, 24 Шукаю роботу в кав'ярні на кеш, фулл тайм, або парт тайм Маю знання про каву, еспресо, молочні напої, альтернативне заварювання. Також можу навчити роботу з еспресо, молочними напоями та альтернативою