Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Особистий водій

Шукаю роботу власним водієм на вашому або на своєму авто. Маю великий досвід безаварійного водіння (У пріоритеті, власним водієм у сім'ю, або компанію). Відповідальний чоловік: 42 роки, базова англійська, всі документи в порядку + TLC комерційні права, з оплати як Вам вигідно (Кеш/1099/W2). Виконавчий, акуратний, пунктуальний, дисциплінований (служив в армії), надійний, відданий, добропорядний, ініціативний у міру потреби, охайний, охайний – як ваша тінь. Дбайливий, обережний до Вашого матеріального майна. Вмію зберігати секрети, завжди рот на замку. Проживаю: 11223, Brooklyn, NYC. Зверніться за номером: +1 (929) 433 8083.


Date Added: 11/06/2023 | Last Updated: 11/06/2023 | Page Views: 42
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Miscellaneous

I'm looking for a job, a young guy from Ukraine. (929) 680-5989
 

I'm looking for a job. I will consider all options.

Lady 42. Looking for a job. Legal status. English - intermediate. Easy to train, responsible. Higher technical education. Work experience: estimator, chemical laboratory technician, operator of water treatment facilities in Kazakhstan. I will consider all work options.
 

Looking for a part-time job

Hello, my name is Olesya, I am 42 years old. I'm looking for a part-time job, I'll consider any options!! We arrived almost a year ago. My English is weak, I take courses! The documents should arrive here.
 

Miscellaneous

Legal, work from home. (718) 377-0392
 

Готовий працювати на вас

Доброго вам дня. Я у пошуку роботи, готовий працювати на вас і приносити користь вашій справі. Небагато про мене: Звати Едуард, 24 роки, живу в Брукліні. Чим займався: коли мені було приблизно 13 років я мив автомобілі і заробляв на цьому, тому можу бути корисним на автомийці, так само розвантажував фури з фруктами в ті часи, тому можу бути корисним на складі, після цього приблизно в 14 років мені подобалося грати на ігрових серверах у грі Майнкрафт, і в один момент я вирішив створити свій сервер, я сам повністю підтримував весь ігровий сервер, налаштовував сайт сервера, на якому гравці мого проекту купували донат привілеї в автоматичному режимі, сам налаштовував домени, з'єднував бази даних і так далі. також сам вів групу сервера в ВК і канал Діскорд, а рекорд онлайн мого сервера - 800 одноразових гравців. Я шукав шляхи для реклами сервера, домовлявся про рекламу свого проекту з власниками популярних майнкрафт пабліків ВК, купував рекламу на різних майнкрафт сайтах, а також співпрацював із ютуб блогерами. Приблизно в 15 років я почав вести свій канал на Ютуб, знімав відео ролики про те, як я граю на своєму сервері майнкрафт, і набрав на своєму каналі 250.000 передплатників, але кілька років тому канал заблокували за моєю помилкою. Я так само й далі займався своїм сервером і заробляв на ньому, але мені довелося залишити Росію і приїхати до Америки, у зв'язку з чим я закрив свій сервер. Можливо, я буду корисний вам і вашій справі, розгляну будь-які пропозиції.