Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Продається квартира в Ашгабаді.

Продається квартира в Ашхабаді.: 3-кімнатна квартира в центрі міста. Ціна $75 000. Тел. 646 260 4480


Date Added: 12/03/2023 | Last Updated: 12/03/2023 | Page Views: 70
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Apartment for sale - Turkmenistan   (New York)

Apartment for sale in Ashgabat, center, st. Navoi. 3 rooms. Tel. 6462604480
 

Північний Кіпр, Гюзельюрт Житловий комплекс з видом на Середземне море та гори!   (New York)

Північний Кіпр, Гюзельюрт Відкрилися для продажу 5 та 6 черги Житловий комплекс із захоплюючими краєвидами на Середземне море та гори. Перша берегова лінія Ключі – 2027 "Місто в місті" на території ЖК передбачені для комфортного життя - пристань, СПА, тренажерний зал, школа серфінгу, аквапарк, тенісний корт, літній кінотеатр, послуги консьєржа, всі види спортивних майданчиків, зарядні пристрої для електротранспорту Проект надасть вам великі можливості для життя та інвестицій: Вид на море та гори Мінімальна ціна на старті продажів Можливість перепродати до закінчення будівництва У продажу: Студії від 54 000 £ (62 300 €) З 1 спальнею від 63 000 £ (72 700 €) Умови оплати: 40% первісний внесок 0% розстрочка до моменту вручення ключів розстрочка на 3 роки 0% розстрочка після здачі на 12 місяців
 

House for sale in Tashkent   (New York)

House for sale   in Tashkent
5 acres, next to the Israeli Embassy
520-603-9802 • 917-686-3435

 

Послуги з нерухомістю у Москві та області.   (New York)

ПОСЛУГИ висококласного фахівця з багаторічним стажем з операцій з нерухомістю по Москві та Московській області: 1. Допомога з вирішенням питань будь-якої складності, що стосуються продажу та придбання квартирної власності. 2. Допомога зі здаванням та зніманням житлової площі. 3. Відмінне володіння місцевими законами, їх оновленнями, порядками, важливими деталями та ін. 4. Детальний аналіз усіх аспектів угоди усім ступенях. 5. Ретельна перевірка документації на усунення помилок. 6. Гарантія найвищої якості послуг, захисту особистої інформації, суворої конфіденційності та надійності. 7. Відмінні відгуки та рекомендації. 8. Перша консультація безкоштовно дистанційно чи особисто у Москві. Далі ціна — договірна. Звертайтеся, якістю обслуговування та результатами залишитеся задоволені, гарантуємо. …………………………………………………………………………… region: 1. Assistance in resolving issues of any complexity regarding the sale and acquisition of non-commercial property. 2. Assistance with renting. 3. Excellent knowledge of local laws, їх updates, procedures, важливі details і всі sorty of nuances. 4. Докладні аналізи всіх аспектів реальної держави трансакції на всіх етапах. 5. Договірна відповідь на документацію до eliminate any errors. 6. Guarantee of highest quality of services, protection of personal information, strict confidentiality and reliability. 7. Excellent reviews and recommendations. 8. Перший consulting є безкоштовним, remotely або in person in Moscow. Further the price is negotiable. Please feel free to reach out to us, we guarantee вашу satisfaction with the quality of service and results.
 

Туреччина, Аланія! Стильна квартира 2+1 у елітному районі Махмутлара.   (New York)

Ціна 190 000 Євро! Туреччина, Аланія Стильна квартира 2+1 в елітному районі Махмутлара. Площа квартири 115 м. кв. Всього за 400 метрів від моря. Квартира мебльована. 2 ванні кімнати та 1 великий балкон. У комплексі: відкритий та громадський басейн, сауна, фітнес, турецька лазня, парковка. Квартира розташована на південній стороні. Будинок 2021 року.