Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Проживання хлопцю у Флориді

Забезпечений чоловік старшого віку нетрадиційної орієнтації, в хорошій фізичній формі, що веде здоровий спосіб життя і харчування, запросить хлопця 18-30 років для проживання в моєму будинку на березі океану. За елементарну допомогу по утриманню будинку – надам окрему кімнату, повний утримання та забезпечення, а також невелику зарплату, яку повністю зможеш відкладати для особистого заощадження. Виявивши лояльність, чесність та необхідну допомогу, допоможу в житті стати фінансово забезпеченим, зробивши своїм приймачем. Допоможу у переїзді до Флориди. Відповім тільки тим, хто надіслав невелику інформацію про себе (перш ніж ставити запитання), також приклали своє фото. Вважаю за краще контактувати мене поштою: [email protected], оскільки телефон використовую тільки для текстових повідомлень, на дзвінки не відповідаю.


Date Added: 12/06/2023 | Last Updated: 12/06/2023 | Page Views: 38
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Зніму кімнату/місце в кімнаті   (New York)

Працюючий російський хлопець, винайму кімнату/місце в кімнаті в районах Coney Island/Brighton Beach/Sheepshead. Бажано у тихій спокійній обстановці. Не курить, спокійний, без шкідливих звичок спортсмен, легально в країні. Чистоту, порядок та своєчасну оплату гарантую.
 

Rent room   (New York)

Room for rent Ave X and East 1
Good conditions,
for one working person $1000 + deposit, for two people $1200 + deposit

Available to move in
929-606-5469




 

Small room Sheepshead bay $1000   (New York)

A small ugly room available for 1 very quiet woman in Sheepshead bay. Very basic conditions. $1000 + $1000 deposit. Comes with Closets and a bed. 5 min walk to the subway B, Q. No pets, no visitors. Should have minimum belongings. No smoking, no vaping. The place is for rest. Quietness at all times is a must. Payments via Zelle.
 

Rent   (New York)

Rent
 

Проживання хлопцю у Флориді   (New York)

Чоловік старшого віку нетрадиційної орієнтації запросить парубка на ПМП. Надаю окрему кімнату та повне забезпечення за легку допомогу за утриманням невеликого будинку розташованого біля пляжу океану. Допоможу у житті стати фінансово забезпеченим. Телефон використовувати тільки для текстових повідомлень – на дзвінки не відповідаю.