Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Прозора

Я коли до неї зателефонувала була шокована, мені не дозволила розповідати-все сама мені розповіла і розклала все по поличках, називала імена моїх близьких, дити вказувала. від неї в захваті. А звернулася я до Милочки щоб вона допомогла повернути мені чоловіка, який пішов до іншої баби. .Милочка мені повернула мого коханого, повернула мені радість і щастя! Я й сама в це все не могла повірити, як уві сні. Згодом до неї зверталися мої друзі, у яких теж не ладилося ... вона кожному допомогла ... залишилася задоволена не тільки я, але і мої близькі люди. Ось її номер +80936532445


Date Added: 12/02/2023 | Last Updated: 12/02/2023 | Page Views: 34
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Rally in Washington

Rally in Washington
About 300 thousand concerned people arrived by bus and flew in from all over America to the rally in Washington. American and Israeli flags filled the National Mall.

 

magic

I’M WRITING FOR EVERYONE WHO NEEDS HELP!!!! I want to appeal to people just like me. I was happy and everything was fine until one moment, until my husband’s mistress appeared in my life. How I suffered, how many tears and resentments. I even wanted to commit suicide. A friend sent me the fortune teller’s phone number. I had no choice and I called. The voice was very kind, Lily (fortune teller), before I had time to say anything, she said everything herself and the reason and for my past too .She said that she would help and remove her mistress...And so it happened!!!I didn’t recognize my husband myself.Now thank God everything is fine.LILIA THANK YOU SO MUCH, I WILL SPEAK FOR YOU AND ADVICE FOR YOU...(380638055486-call on Viber, WhatsApp. Lily)!!!
 

New Rules to Protect New Yorkers from Hidden Credit Card Fees

New Rules to Protect New Yorkers from Hidden Credit Card Fees
Many residents of our community do without credit cards, but most have several credit cards and are happy to receive bonuses on them.

 

Кришталевий голос

Кришталевий голос
Перший дитячий вокальний радіо конкурс
Від 8 до 18 років
crystalvoice.rusrek.com
Заявки приймаються до 15 січня 2024 року.

 

magik

Хочу поділитися своєю історією. Мій чоловік, з яким ми прожили 10 років, кинув нас з дітьми і пішов до молодої. Я була в шоці. І розмови з подругами, і улюблена робота, і приємні спогади не могли мене відволікти від думок про нього і заповнити внутрішню порожнечу. Адже частинку серця нічим не можна замінити. Я дуже сумувала за ним. Всі речі, які я вважала важливими, здавалися без нього незначними і навіть більш-непотрібними. Я відчайдушно сумувала за ним. На сайтах і форумах шукала ясновидця, щоб повернути коханого. Знайшла Каталіну і вона відразу мені зробила діагностику. Все що вона говорила я начебто це заново пережила. Все правда від минулого до сьогодення. вона мені говорила. І я була в шоці коли мій чоловік мені зателефонував, дуже вибачався і просився повернутися назад додому. Я звичайно ж вибачила його. У моїй сім'ї повна гармонія зараз. дистанційно (для мене це було зручно, нікуди не треба їхати). Ось її Вайбер/ватсап +380997482235