Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Розклад на Таро від білої відьми

Запрошую на індивідуальний розклад на картах Таро. Тривалість сесії – 50 хвилин. Працюю з будь-якими запитами та рівнями складності. Ви отримаєте ясність та спокій, зрозумієте, як треба діяти. Запис суворо за передоплатою, вартість сесії - 50 $. Розбір відбувається у програмах Telegram або WhatsApp у форматі фото та голосових повідомлень. передзвоніть мені +19296206333. У повідомленні вкажіть ім'я, дату народження (себе та учасників розкладу), опишіть проблему, прикріпіть фото учасників розбору.


Date Added: 10/16/2023 | Last Updated: 10/16/2023 | Page Views: 73
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Ворожка, ведучка та провісниця Неля

Допомога в особистому житті, у бізнесі, у боротьбі з депресією, поєднання сімей та доль на астральному рівні. Приймаю чужий біль як свій. Унікальні техніки зміни подій без шкоди для життя та здоров'я людей! - Роблю потужний любовний приворот на відстані та по фото. Швидке та ефективне досягнення мети. Прив'яжу до вас кохану людину, без шкоди і гріха зв'яжу вас незримими путами. - Поверну вам чоловіка, що пішов, дружину, коханого чи кохану. Нашлю відсушування та остуду на ваших суперників та суперниць. - Зніму пристріт, псування, привороти, прокляття. Виявлю та покараю ваших кривдників та ворогів, зніму будь-який негативний вплив, поставлю потужний енергетичний захист. Дар, переданий мені бабусею у спадок, і мій величезний досвід, довжиною понад 30 років, показують: у якому б розпачі та безвиході не знаходилася людина, як би погано і гірко їй не було, є шляхи вирішення проблеми. Я працюю по всьому світу, надаю допомогу на відстані і по фото всім, хто її потребує. Звертатись за телефоном, Viber, WhatsApp. Зв'яжіться зі мною, і я допоможу вам! Телефони, Viber, WhatsApp: +38 097 510-10-01 Сайт: www.nelya.in
 

Астролог-таролог

Повна астрологічна консультація
Прогноз на рік
Лунар – прогноз на місяць
"Аналіз натальної карти"
"Аналіз дитячої натальної карти."
Консультація ТАРО

Для проведення консультації необхідні точна дата, час та місце народження. Для консультації Таро та Корекції Карми бажано фото.

Замовте натальну карту собі та отримайте дитячу в подарунок.

При замовленні Прогнозу на рік отримайте підтримку протягом року з можливістю звертатися щомісяця для консультації Таро.

Всі дані можна скинути на пошту або WatsApp.

 

Tarot spread

I invite you to an individual reading on Tarot cards. An hour-long consultation on any topic (relationships, work, health, choice in a difficult situation) - $50. ✅You will get a complete picture of the current situation and options for solving your problem ✅Advice of cards ✅A clear vector for solving the issue with a step-by-step algorithm of actions I don’t do love spells and other nonsense, I use my gift consciously, I approach it responsibly, I don’t hurt other people. The analysis takes place in the Telegram or WhatsApp applications in the format of voice messages and notes. Contact me at +19296206333. In the message, indicate your name, date of birth (yourself and the participants in the discussion), describe the problem, and attach a photo of the participants in the analysis. I work strictly on an advance payment basis. Please, no need to call, write messages, I will answer when I have free time.
 

Учасниця битви екстрасенсів України 2013 року Аграфіна

Учасниця битви екстрасенсів 2013 року Аграфіна. Магічна допомога, ворожіння, найскладніші та заплутані ситуації, втрата енергії, бізнес проблеми, вороги, конкуренти, суди. Досвід допомоги відомим людям, селебріті, політикам. Ритуали на заміжжя. прибрати псування, відвороти, привороти, сварки, виклики, багато іншого, 25 років практики, 12 років вконтакті. Допомога у найважчих застарілих та термінових проблемах.
 

Ворожіння Біла магія Звільню від псування

ЗАЙМАЮСЯ БІЛОЮ МАГІЄЮ

Гадаю на Таро.
Зніму порчу, пристріт.
Врятую від приворотів.
Гарантую результат за 3 сеанси.
(929) 559-3150 Діля