Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Стипендія Бронфмана

Стипендія Бронфмана
Медіахолдинг "Р.Реклама" попросили повідомити про те, що зараз ведеться прийом заяв для 38-ї групи інноваційної програми на стипендію Бронфмана.
 
Думаю, що це щасливий випадок, який випадає раз у житті, для підлітків, які люблять навчатися і хочуть пізнати якнайбільше в групі талановитих однолітків. Стипендію отримають 26 старшокласників, які візьмуть участь у безкоштовній програмі, починаючи з семінару, що включає поїздки до США та Ізраїлю у період між двома роками навчання. Засновник стипендії Едгар М. Бронфман - філантроп, колишній генеральний директор компанії Seagram Company LTD, предки якого на початку минулого століття іммігрували з України.
Учні 11-го класу, євреї, вихідці зі США чи Канади мають право на отримання стипендії.
Анкета складається з різних коротких відповідей, коротких есе та
1-хвилинного відео. Потрібна одна рекомендація від вчителя та шкільний табель. Не потрібні будь-які стандартні результати тестів. Потрібно заповнити заявку online.

• Потрібен табель, щоб дізнатися про академічні заняття заявника та навчальне навантаження. Однак ми не віримо, що оцінки та середній бал відображають витонченість мислення, характер чи здатність кандидата зробити свій внесок у суспільство. Набагато важливішими (і цікавішими) є розділи особистих есе та рекомендацій, щоб розповісти свої історії, висловити свої унікальні інтереси та описати своє ставлення до суспільства.

Анкета має бути подана до 4 грудня 2023 р.
Остаточний термін отримання рекомендацій – 6 грудня 2023 р.

Пам'ятайте: важливо підготувати рекомендації та табель задовго до останнього терміну.

Ви будете повідомлені в середині січня, якщо ви обрали для співбесіди. Співбесіди відбудуться у лютому. Одержувачів стипендії буде оголошено у березні 2024 року.

Літній семінар: 23 червня - 24 липня 2024 р.
Зимовий семінар: 23-28 січня 2025 р.
Весняний семінар: 6-9 квітня 2025 р.
Дата може бути змінена.

Запрошуємо вас приєднатися до віртуальної інформаційної сесії для потенційних абітурієнтів та їхніх батьків. На цих сесіях наші співробітники та нещодавні стипендіати обговорюють процес подання заявок та нашу літню навчальну програму.
Якщо у вас є питання про програму, ознайомтеся
з запитаннями, що часто задаються, і зв'яжіться з нами за адресою:
[email protected] Удачі!


Date Added: 09/07/2023 | Last Updated: 09/07/2023 | Page Views: 67
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

CLEVER MONSTERS / Children's toy store in Brooklyn

CLEVER MONSTERS
New children's store
toys, books, gift designers, souvenirs!

(718) 397-0533, CleverMonsters.com
1780 Sheepshead Bay Rd, Brooklyn, NY, 11235

 

Board game 'Time Machine' in English and Russian.

Board game 'Time Machine' in English and Russian. Гра в Entertaining Manner дозволить вам передати історію і думати про майбутнє. Ця гра є про російську історію, інші країни є можливі upon request. Настільна гра «Машина часу» англійською та російською мовами. Ця гра в розважальній манері дозволяє в грі згадати історію та подумати про майбутнє. Ця гра про Російську історію, на замовлення можливі інші країни.
 

Fairy tales and board games based on them En, Ru

Educational and educational games for preschoolers and schoolchildren in different languages. ---- Learn foreign languages with board games based on fairy tales and other interesting information. Fast delivery to many languages of the world for children, teenagers and adults. The following games are available: 1. The Adventures of Pinocchio (Pinocchio). 2. Kolobok 3. Brave Knight 4. Alice in Wonderland 5. Geese and Swans 6. Africa 7. Puss in Boots 8. Cinderella 9. Underwater World 10. Across the Lakes to the Ocean There are games in Russian, English and other languages of the world. Learn foreign languages with board games based on fairy tales and other interesting information. Fast delivery in many languages of the world for children, teenagers and adults. There are such games available: 1. Adventures of Pinocchio (Bouratino). 2. Kolobok 3. Brave knight 4. Alice in Wonderland 5. The magic swan geese 6. Africa 7. Puss in Boots 8. Cinderella 9. Sea world 10. Through the lakes to the ocean There are games in Russian, English and other languages of the world. ---E-mail: [email protected] www.youtube.com/watch?v=XchVxaDDaaQ&t=24s---
 

Дитячий психолог

Професійний дитячий психолог консультує та допомагає у вирішенні психологічних проблем з дітьми різного віку. Допомагаю вирішити поведінкові проблеми, проблеми з мовленням, «нетриманням», вагою, соціалізацією тощо. З аутизмом не хочу працювати, але можу допомогти на початковій стадії ( вік до 5-ти років). Вважаю за краще працювати не онлайн, а в особистому спілкуванні, так як це ефективніше, але можливий і варіант онлайн. Запис за телефоном 917-754-1172
 

Курс по роботі з плиткою та гіпсокартоном

ПРАКТИЧНИЙ КУРС З РОБОТИ З ПЛИТКОЮ І ГІПСОКАРТОНОМ
Стань плиточником та гіпсокартонником за 6 днів з нуля
Заробляй від $35 за годину без знання англійської мови
Допомога у працевлаштуванні та отриманні license general consultation
Консультуємо у відкритті власного будівельного бізнесу
70% навчання – це практика
Здійсніть свою мрію в реальність, навчаючись у професіоналів
Кількість місць обмежена
Стартував останній набір на курс цього року
Консультація безкоштовно: (646) 659-9077