Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Суккот у Брукліні

Ми живемо в Америці – у Великій країні, де сміливо можемо сповідувати будь-яку релігію та відзначати свята. Свобода віросповідання закріплена в Конституції США і є основною американською цінністю і загальним правом людини.

Свято Суккот у 2023 році розпочалося ввечері 29 вересня і тривало сім днів, до 6 жовтня. Багато хто бачив на вулицях Брукліна і в різних районах Нью-Йорка тимчасові будівлі — курені, які називаються Суккі.
Наприклад, у відомому Brooklyn Collеge, завдяки якому багато хто отримав хорошу американську освіту, ставши успішними лікарями, фінансистами, адвокатами та ін., згадують, де отримали перший ступінь освіти, який став вирішальним для подальшої кар'єри. У Brooklyn Collеge з повагою ставляться до різних релігій. Наприклад, студенти представники Chabad Brooklyn Collеge побудували Шалаш-Сукку, де із задоволенням провели час: смачно поїли, зустрілися з President Michelle J. Anderson, Chancellor Felix V. Matos Rodriguez.
Багато цікавого дізналися студенти про свято та історію Америки від Executive Director Rabbi Moshe Raichik. Велику роботу для святкування Суккота провели студенти - представники Chabad Brooklyn Collеge: President Joshua Koegel, Vice President Anna Lagunova, Board Officer Mordechai Lev та ін.
Ну а в Брукліні, в маленькій Одесі, на Брайтоні, де нині дуже змінилася чисельність єврейського населення, все ж таки відзначають єврейські великі свята. У трьох синагогах на Брайтоні було збудовано Суккі, де парафіяни чудово провели час. Під керівництвом Раббая Герша Окунева, Габая Айзіка Лібермана відомий архітектор Яків Фрідман, автор мінори на Брайтоні, спроектував доладну Сукку великого розміру, яка збирається без шурупів. На Брайтоні з великою повагою ставляться до Раббаїв Давида Окунева і Натана Арістер, оскільки вони роблять багато хорошого. Було дуже приємно зустріти на Брайтоні молодих хлопців, студентів з Ізраїлю, уродженців України, у мобільному курені-Сукку, які чудово співали та танцювали. Вони розповіли, що їхні батьки не евакуювалися та перебувають в Україні.
Особливу увагу Тора приділяє закінченню свята, коли на сьомий день, званий Хоша'на Рабба, євреї обходять синагогу сім разів. Все, що пов'язане із Суккотом, Тора подає виключно у веселому, святковому дусі. І заповіді, призначені для осіннього свята, пройняті радістю та веселощами. Цього року закінчення свята було затьмарено, і коли я писала цю статтю, в синагогах усього світу молилися і оплакують загиблих в Ізраїлі.


Марина Лагунова


Date Added: 10/12/2023 | Last Updated: 10/12/2023 | Page Views: 70
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Gadalka

Я взагалі по життю вірила тільки у свої сили, але коли сталася така ситуація, коли сама я зробити нічого не могла, коли мій коханий у мить змінився і вирішив піти, то в мене опустилися руки, пам'ятаю тільки сльози... Вирішила знайти людину з здібностями, що допоможе мені знайти вихід. Виявилося це не так просто, щоб справді фахівець був у своїй справі. Багато хто просто ні про що. Думаю мені просто пощастило знайти Михайла! Насправді мене навіть шокувало те, як він бачить все коли ворожить. Коли почав називати імена, я навіть відчула як мурашки по шкірі пішли. Почала просити, щоб допоміг і, добре, він погодився провести роботи. Через 8 днів коханий був уже поруч і просив його пробачити, а за місяць зробив пропозицію. Залишаю вам контакт Михайла у WhatsApp / Telegram / Viber +380933782050
 

gadalka

Думаю, моя історія буде корисною. Розповім про випадок, коли передбачення відіграли для мене важливу роль у моєму житті. До двадцяти шести років із чоловіками у мене не ладналося. То альфонс трапиться, то грубий, то вічно депресуючий… Я майже зневірилася і здивувалася тим, що стосунки у мене не складаються. Адже не могла зрозуміти я не потребує, з освітою, гарною роботою і зовнішніми даними не скривджена. Зверталася до ворожок, але чула різні розповіді про пристріт і вінець безшлюбності. Вже справді задумалася, але мені вдалося записатися на прийом до магу Андрію. Я поскаржилася на своє невдачу з чоловіками і він запропонував провести детальну діагностику. В результаті сказав, що десь через місяць я розлучуся з молодим чоловіком з яким я зустрічалася на той момент, але мені не варто здаватися і сумувати. Пояснив, що буквально через три місяці я зустріну іншого чоловіка з яким будуть довгі стосунки, шлюб та діти. Я пішла від нього в змішаних почуттях та продовжила жити своїм життям. На моє щастя, все сталося саме так, як він говорив!!!) Тепер я одружена, кохана і чекаємо на другу дитину! Щасливіше за мене немає на світі нікого! Спасибі Андрію, що зміг розглянути мою ситуацію по суті і запевнив, що переживати мені не варто. Хочу поділитися з Вами його номером, він гарна чуйна людина. Навіть від спілкування з ним легшає. І як мені здається, він людина зі справжнім даром і допомагає людям за покликанням. Його номер телефону +380932169225
 

Продам ліки в Бруклін Нью-Йорк без рецепта.

Продам ліки в Бруклін Нью-Йорк без рецепта: ципрофлоксацин, віагра, сіаліс, силденафіл, тадалафіл, преднізолон, лосартан, валсартан, каптоприл, вольтарен(диклофенак) метронідазол, цефтріаксон, азитроміцин, амоксицилфен, метформін, флюконазол, финастерид, фуросемід можливе відправлення до інших штатів. Контакт: WhatsApp: 1(718)502-6550 Skype: bratezs Email: [email protected]
 

MAG

Раджу звертатися до ясновидця магу Захару. Він не тільки ворожить і робить детальні діагностики, але й завдяки його магії та обрядам до мене повернувся чоловік. Чесно кажучи, надії було дуже мало, і я до останнього сумнівалася, що в моїй ситуації хтось зможе допомогти. Робота з ворожками результату не давала. Але, коли я звернулася до Захара він мене вразив з перших хвилин, таке почуття було, що я для нього як відкрита книга з якою він все зчитує до дрібниці. Словами не передати. Навіть від спілкування вже легшало. Визначилися з тим, які роботи та в якому порядку слід провести. Я наважилася. Результат не змусив довго чекати. Буквально за кілька тижнів ми з чоловіком вже жили начебто все це наснилося. Рекомендувала і знайомою – та була на особистому прийомі за записом. Питання її вирішилося теж. Ось його номер вайбер і ватсап +380954248510
 

Video Surveillance Systems: Professional Installation with Online Access!

We provide installation services for modern video surveillance systems with sound and online viewing! Now you can monitor your subject from anywhere in the world! Features of our services: Video with sound for maximum information content. Online viewing from anywhere in the world. Lowest price in the entire state of NY. High-quality installation: Fast and professional. Guarantee for work performed.