Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Укладання плитки

Займаюся ремонтом та укладанням плитки будь-якої складності


Date Added: 12/16/2023 | Last Updated: 12/16/2023 | Page Views: 29
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Професійний маляр із досвідом 15 років в Америці!

Фарбую професійно стіни, двері, меблі. Роботи будь-якої складності. Працюю за профілем в Америці 15 років, є портфоліо та рекомендації. Проводжу реставраційні роботи. Є досвід із усіма техніками фарбування. Якість, швидкість, дешево. Телефонуйте: (347) 327-0316.
 

Електрика

Електрик із досвідом !!! Виконує електричні роботи різної складності!
 

Інженер-будівельник / Construction engineer

Шукаю роботу у сфері будівництва, 31 рік. Досвід роботи в Америці в проектній організації на посаді дизайнера з комунікацій пів року, також досвід в Росії виконробом 8 років, дороги, мости, житлове будівництво, підпірні стіни, кладка газоблоків, шлакоблоків, цегли. Працюю у MSOffice, AutoCad. Досвід Є Employment Authorization та SSN. Пройдено OSHA 30-hour та SST OSHA 10-hour але карта ще не на руках. Англійська на розмовному рівні, резюме та фотографії з попередніх місць роботи надам. Використовуючи робочий день як інженера, 31 року Професійно в Америці як Plumbing Designer для 6 місяців, а також 8 років досвіду в якості інженера(supervisor) in Russia. Бриджи реконструкції, руди, цивільні інженерії, підтримуючі структури, брикроби. Fluent in AutoCad, MsOffice. Застосування Authorization and SSN. Потрібен OSHA 30-hour training and SST OSHA 10-hour training але card should be delivered soon. Буде отримувати resume і більше photographs з попередніх робітplaces if necessary.
 

Painting, putty. Repair

Preparation for painting, filling, elimination of water leakage spots, painting of ceilings, walls, moldings, doors, radiators, window sills, elimination of gaps. Additionally, I am engaged in the assembly and disassembly of furniture, furniture repair, laying laminate flooring, varnishing floors and more.
 

I'm looking for a job as a welder.

I'm looking for a job as a welder, I have 13 years of experience in the installation of metal structures, I have all the documents, except for the lays.