Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Чат із вакансіями

У нас є невелика база і різні вакансії по всіх штатах. У нас тепер є свій телеграм-канал, де є активні вакансії.


Date Added: 10/04/2023 | Last Updated: 10/04/2023 | Page Views: 58
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Репетитор з математики

Привіт мене звати Максим) Я викладаю математику для учнів 5-11 класу, студентів, дорослих. Навчаючись у мене, ви: — почнете, якщо потрібно, з основ незалежно від віку; - надолужити втрачене в навчальній програмі; - підготуйтеся до проміжних контрольних робіт, SAT(math test), олімпіад; — збагатіть, доповніть шкільні знання більш просунутими, якщо це потрібно підвищення на роботі чи просто цікаво; — побудуйте, якщо потрібно, фундамент майбутнього навчання прикладної чи теоретичної математики. Це не просто, але естетичне задоволення від процесу тут пропорційно до складності матеріалу. — Самоосвіта триває з 2017 року (так, був приблизно рік перерви). Ні кінця, ні краю йому не видно. Порядок роботи: - Вартість занять 8 $ за годину. — Чи діє система знижок. За дотримання певних умов можна займатися значно дешевше за заявлену вартість, аж до повністю безкоштовних занять; — Крім цього, учні за бажанням та нашою спільною домовленістю можуть об'єднуватися у невеликі групи. У такому разі заявлена вартість за годину ділиться порівну між усіма учасниками навчальної групи; - Тривалість заняття - договірна; - Заняття проводжу віддалено.
 

Muscle man moving service

Small moves ok Pick up/ drop off ok Bensonhurst BK/Staten Island Text anytime day or night
 

On-site mechanic, any work without a lift Mobile mechanic

Hello, I offer repair and diagnostic services for passenger cars of any complexity 15 years of experience Phone number: +16198443272 Call for more information
 

ENGLISH LESSONS ETC.

HELLO
 

Податкові декларації Income Tax & Accounting Services

Пропонуємо професійну допомогу у заповненні податкових декларацій та податкові консультації, Обслуговування бізнесів, Робота з людьми, які відкривають бізнеси. Якість, Надійність, Професіоналізм. Оптимальне співвідношення ціни та якості. Наші клієнти заощаджують на податках, але спокійно сплять ночами. Зателефонуйте (646) 470-9999 для запису на прийом.