Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

ШУКАЮ РОБОТУ!

Шукаю роботу на постійній основі! Помічниця в будинок, забираюся чисто, готую смачно. Можу працювати нянею. Досвід роботи з дітьми різного віку від дитинства. Добросовісно та з душею виконую свою роботу. Англійську вчу. У процесі отримання дозволу працювати. Розгляну варіанти з проживанням та без. Номер +1929 660 99 62 дзвінки та смс.


Date Added: 11/04/2023 | Last Updated: 11/04/2023 | Page Views: 46
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Looking for cleaning job 9299090012

I will clean the apartment efficiently and neatly after my cleaning, you will be satisfied, I clean in Brooklyn and Manhattan, it can be done once, it can be done on an ongoing basis 9299090012 Violetta
 

Прибирання

Я Христина мені 23, буду рада допомогти вам у прибиранні та у всіх справах де вам потрібна буде допомога по дому. Досвід великий
 

Dog sitter

Досвід dog sitter! Можу взяти вашого улюбленця(собачки!) на час ваших поїздок,Holidays..Забезпечу їй належний догляд, прогулянки.Люблячу компанію на час вашої відсутності.
 

Шукаю роботу з прибирання! Brooklyn, Manhattan.

Порядна жінка з чистою російською та побутовою англійською шукає роботу з прибирання квартир та будинків. Чисто і сумлінно проведу генеральне разове прибирання або приходитиму на постійній основі за домовленістю. Можу використовувати вашу хімію або прийду зі своєю. Є рекомендації та досвід в Америці. Алергії на тварин немає. Телефонуйте або пишіть за телефоном: (347) 327-0316 Ірина.
 

Шукаю роботу помічником по господарству.

Хороший, веселий чоловік без шкідливих звичок з Росії готовий допомогти Вам по господарству. Вмію готувати, прибирати та господарювати в цілому. Можу сходити в магазин, аптеку, погуляти із собакою тощо. Крім того, виконую дрібні роботи з ремонту у будинку. А якщо Вам нудно та самотньо, то можу бути просто Вашим компаньйоном із гарним почуттям гумору. Будь ласка, телефонуйте/пишіть, я готовий розглянути будь-які конструктивні пропозиції і завжди буду радий спілкуванню з Вами! Обіцяю, ми домовимось!