Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Шукаю будь - яку роботу !

Здрастуйте, мене звуть Олександр, я шукаю роботу, легко навчаюсь, стресостійкий, готовий розглянути всі варіанти. У США два місяці, тут працював здебільшого на мувінгу, над англійською мовою працюю щодня. Маю досвід 5 років у продажах - був керуючим мережею магазинів спортивного харчування BODY PIT, був одночасно і керуючим, і продавцем, і вів кілька рекламних сторінок компанії в інстаграм (сам писав і створював пости та сториси), навчав інших франчайзі та допомагав відкривати магазини, під моїм управлінням було кілька міст, до цього працював так само 5 років у слаботочці - пожежна сигналізація, охоронна сигналізація, відео спостереження, в обслуговуванні було більше трьохсот об'єктів, вмію поводитися з усіма інструментами, вмію швидко приймати рішення. Готовий навчитися нової професії, мій номер +13476999089, можна дзвонити в будь-який час, писати в телеграм або в WhatsApp. Проживаю у Брукліні.


Date Added: 09/14/2023 | Last Updated: 09/14/2023 | Page Views: 41
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Шукаю роботу помічником по господарству.

Хороший, веселий чоловік без шкідливих звичок з Росії готовий допомогти Вам по господарству. Вмію готувати, прибирати та господарювати в цілому. Можу сходити в магазин, аптеку, погуляти із собакою тощо. Крім того, виконую дрібні роботи з ремонту у будинку. А якщо Вам нудно та самотньо, то можу бути просто Вашим компаньйоном із гарним почуттям гумору. Будь ласка, напишіть або зателефонуйте мені, я готовий розглянути будь-які конструктивні пропозиції та завжди буду радий спілкуванню з Вами! Обіцяю, ми домовимось!
 

High-quality cleaning.

My name is Christina. I am 24 years old. I will clean your home, office or apartment with high quality. I travel with my own funds. It is possible to travel to large objects with an assistant. Excellent price, excellent quality. call or text
 

Cleaning, work at home

Cleaning work for houses, apartments, offices, after renovation, moving. (929) 417-1977
 

Шукаю роботу помічником по господарству.

Хороший, веселий чоловік без шкідливих звичок з Росії готовий допомогти Вам по господарству. Вмію готувати, прибирати та господарювати в цілому. Можу сходити в магазин, аптеку, погуляти із собакою тощо. Крім того, виконую дрібні роботи з ремонту у будинку. А якщо Вам нудно та самотньо, то можу бути просто Вашим компаньйоном із гарним почуттям гумору. Будь ласка, телефонуйте/пишіть, я готовий розглянути будь-які конструктивні пропозиції і завжди буду радий спілкуванню з Вами! Обіцяю, ми домовимось!
 

Cleaning, work at home

Professional cleaning of apartments, offices, experience, recommendations. (929) 304-8333