Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Шукаю роботу звуко/режисера та організатора івентів.

Маю власну звукову апаратуру, мікшер/колонки. Мікрофони, стійки, світлові біми. Маю демо/ролики на YouTube. Є рекомендації від клієнтів. Є досвідчені вокалісти та музиканти у команді.


Date Added: 09/10/2023 | Last Updated: 09/10/2023 | Page Views: 64
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Шукаю роботу кухарем

Шукаю роботу на кейтерингу, є досвід роботи кухарем в Росії 7 років, в Америці працював кухарем 6міс, у зв'язку з переїздом в NY терміново шукаю роботу, також раніше працював офіціантом в центрі Москви, англійська - розмовна, 38л, документи в процесі
 

Looking for a job in a kitchen, store, warehouse

Brooklyn. Full time. Work experience (cook, baker) in New York 6 years. I also have experience working as a dishwasher and cleaner. All necessary documents are available. Responsible, clean, without bad habits. Details by phone (call any time) or during an interview. Sergey.
 

Barista

I'm looking for a job as a barista, six months of work experience, I like to prepare delicious coffee for guests
 

Шукаю роботу офіціантом або барменом у ресторан

Хлопець, 25 років. Шукаю роботу за кеш, незабаром будуть необхідні для офіційного працевлаштування документи. Досвід у ресторанах – 1 рік, рівень англійської середній.
 

Шукаю будь - яку роботу !

Здрастуйте, мене звуть Олександр, я шукаю роботу, легко навчаюсь, стресостійкий, готовий розглянути всі варіанти. У США два місяці, тут працював здебільшого на мувінгу, над англійською мовою працюю щодня. Маю досвід 5 років у продажах - був керуючим мережею магазинів спортивного харчування BODY PIT, був одночасно і керуючим, і продавцем, і вів кілька рекламних сторінок компанії в інстаграм (сам писав і створював пости та сториси), навчав інших франчайзі та допомагав відкривати магазини, під моїм управлінням було кілька міст, до цього працював так само 5 років у слаботочці - пожежна сигналізація, охоронна сигналізація, відео спостереження, в обслуговуванні було більше трьохсот об'єктів, вмію поводитися з усіма інструментами, вмію швидко приймати рішення. Готовий навчитися нової професії, мій номер +13476999089, можна дзвонити в будь-який час, писати в телеграм або в WhatsApp. Проживаю у Брукліні.