Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Шукаю роботу масажистом на 2-3 дні.

Мене звати Антон. Вік 40 років. Досвід роботи масажистом 16 років. До приїзду до США здобув вищу освіту за спеціальністю "фізична реабілітація" та протягом 14,5 років працював виключно за своєю спеціалізацією - масажистом. Маю досвід роботи у професійному хокейному клубі, фітнес клубі, спа-салоні та медичному центрі. У США мешкаю 2 роки і весь цей час працював масажистом у медичному офісі. Володію такими видами масажу та спа процедурами: масаж спортивний, масаж лімфодренажний, масаж лікувальний, масаж антицелюлітний, масаж релаксуючий, масаж гарячим камінням, скрабування тіла, обгортання. Так само працюю зі спазмованими м'язами та тригерними зонами. Є робота authorization, social security number і відкрита корпорація. Англійська не ідеальна, але можу спілкуватися і розуміти клієнта (пацієнта). Шукаю роботу із гідною заробітною платою, зі свого боку гарантую масаж найвищого рівня. Відповідальний, позитивний, уважний до кожного клієнта, неконфліктний, витримую великі обсяги роботи, але завжди зберігаю високу якість масажу.


Date Added: 08/25/2023 | Last Updated: 08/25/2023 | Page Views: 51
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Масаж обличчя, догляд

Пропоную апаратний лімфодренажний масаж для обличчя та шиї - один в Брукліні Входить повне очищення - пінка, скраб, тонік, сироватка по якій працюємо - підбирається індивідуально, після маска, крему, маска для губ. ВІН дає ліфтинг обличчя, дрібні зморшки розгладжуються, свіжий вигляд, більш рівна шкіра (додатковий пілінг), опрацювання всього обличчя та шиї. Шкіра сяє та молодіє. Результат помітний ВІДРАЗУ!
 

Cosmetologist

Новинка!! Пропонуємо повний спектр послуг для обличчя та тіла! Апаратна Косметологія: -Підтяжка обличчя та тіла (Без хірургічного втручання) HIFU Lifting -Ендосфера Терапія -Мікроігольчастий RF-ліфтинг -LED
 

Masseur

Male MASSAGER offers massage services to women and men.
Classic and toning body massage.

Home visit.
TEL: +1 445-888-2816

 

Massage

Whole body massage, lymphatic drainage, anti-cellulite, hardware, after childbirth after liposuction.
 

Вирішення проблем нігтів та шкіри стоп. Косметолог по стопах (подолог).

Вирішення проблем нігтів та шкіри стоп. Косметолог по стопах (подолог).