Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Шукаю роботу помічником з будівництва, ремонту, оздоблення та обслуговування приміщень.

Шукаю роботу помічником з будівництва, ремонту та оздоблення приміщень. Виконую молярно-фарбувальні, шпаклева-штукатурні роботи, настил ковроліну, паркету, ламінату та кахельної плитки. Готовий розглянути будь-які конструктивні пропозиції. Будь ласка дзвоніть, домовимося!


Date Added: 10/08/2023 | Last Updated: 10/08/2023 | Page Views: 36
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Шукаю роботу будівельником, сантехніком, електриком.

Про себе 25 років займався розведенням електрики та сантехніки по будинках, знайомий з технологією каркасного будівництва, виготовленням фундаментів пальових, пальово-ростверкових, робили ростверк на палях ТІСЕ, а також стрічкових і щільних фунтдаментів. Будував собі дерев'яний будинок. Є всі документи , і навіть вод удоств. Живу на Манхеттені. Англійська середня.
 

Маляр-професіонал шукає роботу за кеш/zelle

Американський досвід-болле10 років. Англійська машина, свій інструмент. Зарплата щонайменше 200$ на день кеш чи обсяг. Тел. 347-260-8187 Alex
 

Professional Handyman. COLLECTOR OF FURNITURE.

Professional HANDYMAN and FURNITURE ASSEMBLER is looking for work at CASH. "WILL ASSEMBLE, INSTALL, REPAIR" (Quickly, efficiently and inexpensively.)
 

Шукаю роботу будівельником

Чоловік 60 років, не п'ю не курю, живу в Брукліні, документи в порядку, шукаю роботу, вмію класти плитку, шпаклювати, фарбувати, і багато іншого, досвід є, розгляну всі варіанти
 

Construction, architecture, renovation

I carry out any work on construction and renovation of houses and apartments. (347) 206-1958