Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

магія

Мого чоловіка приворожила знайома з роботи... Мені не смішно! Він кидався ходив до неї, а я все дізналася ... але коли поставила ультиматум він вибрав її! Якого мені було тоді ... у нас дитині на той момент було півтора роки ... я думала як бути і подруга порадила пошукати людей зі здібностями. Обдзвонювала багатьох, але ворожіння та розбори були непереконливими. Але саме так я знайшла мага Андрія. Він попросив лише фото і нічого не казати більше. Як я була вражена, коли він почав говорити те, чого не міг не знати ніхто. Аж мурашки пішли. З'ясувалося, що на чоловіка був приворот. Життя поділилося на до та після. Я попросила допомогти це зняти. Андрій позначив термін два тижні (плюс мінус) і розпочали роботу ... але тут було звичайно легше, тому що я бачила здібності Андрія, які вселили у мене впевненість. У роботі Андрій виявилася дуже приємною і поштивою людиною (в моєму розумінні ворожки та маги були іншими). І, моє щастя, чоловік повернувся! Я не розповідатиму всі ходіння і вибачення. Але результат один - ми змогли це пережити. Дякую Андрію звичайно величезне! Ось його номер +380932169225 можна також писати в Вайбер та Ватсапп йому.


Date Added: 10/14/2023 | Last Updated: 10/14/2023 | Page Views: 78
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

магія

У мене були проблеми на роботі і до того ж чоловік пішов. Все якось валилося на очах, було дуже тяжко на душі, відчуття порожнечі. Подруга порадила звернутися до ясновидячого Андрія, до якого сама не раз зверталася. Я завжди з настороженістю ставилася до таких послуг, але вирішила спробувати. Андрій дуже приємна людина, відчувається сильна енергетика. Дуже вразило те, що він не питаючи жодних деталей, сам розповів такі речі, що не міг знати ніхто. Навіть імена називав. Підказав, що треба робити, але я попросила чоловіка повернути і домовилися про проведення робіт. Результат одразу - коханий би поряд за тиждень! Залишу номер Андрія +380932169225 WhatsApp Viber
 

А на Брайтоні яскраво світить Ханукія

Пройшло 50 років, відколи Любавічівський ребе запропонував, і з Божою допомогою вийшло це диво, на вулицях і площах почали запалювати Менори. 40 років тому ми почали запалювати Менору на Брайтоні, а нашій дев'ятиметровій красуні Меноре - символ перемоги світла над темрявою вже 25 років.


 

Сім'я з двох дорослих шукає студію в Queens/Brooklyn

Ми сім'я, мати та дорослий син, шукаємо студію або 1bdr у Queens/Brooklyn на довгий термін. Бюджет до $1800. Прохання ріелторам не турбувати. Можна також писати мені в тг: @stmagnum
 

THE CITY OF NEW YORK – OFFICE OF MANAGEMENT AND BUDGET

THE CITY OF NEW YORK – OFFICE OF MANAGEMENT AND BUDGET
MAYOR'S OFFICE OF OPERATIONS
COMMUNITY DEVELOPMENT BLOCK GRANT PROGRAM (CD / CDBG)
NOTICE OF INTENT TO REQUEST ALLOCATION OF FUNDS UNDER THE CONSOLIDATED PLAN FOR 2024
NOTICE OF AVAILABILITY OF THE PROPOSED CITY BUDGET FOR FISCAL YEAR 2025
DESCRIPTION AND BUDGET OF THE LOCAL COMMUNITY DEVELOPMENT PROGRAM


 

magik

БУВАЄ ТАКЕ У ЖИТТІ ЩО НЕ МОЖЕШ ЗНАЙТИ ВИХІД І ЗВЕРТАЄШСЯ ДО ЛЮДЕЙ З НЕЗВИЧАЙНИМИ ЗДІБНОСТЯМИ. У мене була сім'я, чоловік, діти. Але раптово все звалилося. Чоловік пішов до коханки. А прожили ми щось майже 8 років. Взяла себе до рук подзвонила Ворожці. Скажу чесно, коли говориш з нею доводить просто до сліз своєю прямотою і те, що бачить за твоє минуле в деталях. ДЯКУЮ ВЕЛИЧЕЗНЕ сказати мало!!! Мій чоловік тепер з нами і у нас все добре. Коханки як геть зняло.. Я іноді дзвоню їй і раджуся. Кому потрібна допомога пишіть, телефонуйте даю її телефон +380638055486 (вайбер, ватсап)