Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

магія

Здрастуйте всім! Вирішила написати відгук, але не для реклами, а для людей які реально потребують допомоги з боку. У житті так багато всього з нами відбувається, іноді зовсім губишся і не знаєш, що робити, особливо коли це відбувається раптово і ти не розумієш за що? чому? як бути? .... коли твоє особисте життя просто розсипається на шматки, які здається вже неможливо зібрати в єдине ціле. Мене покинув чоловік, знайшов мені заміну. Я благала його не йти, він і слухати мене не хотів. боротися будь-якими силами. Мені пощастило, я знайшла швидко спеціаліста в магічній сфері Милочку, яка мені дуже допомогла, повернула мені мого чоловіка і гармонізувала наші відносини. Зараз у нас відносини дуже теплі. Я натішитися не можу. +80936532445, усім щастя!


Date Added: 11/30/2023 | Last Updated: 11/30/2023 | Page Views: 29
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Допоможіть відновити Спасо-Преображенський собор

Допоможіть відновити
Спасо-Преображенський собор м. Одеси
Благодійний фонд Митрополита Агафангела
Телефон для зв'язку в Україні
+38(067) 702-6888

 

magic

Good afternoon everyone! I want to share with you the contact of an excellent fortune teller and specialist in the field of magic, and not by hearsay, but verified not only by me, but also by my friends. Previously, some went to her for a personal appointment when there was no war, and during the war I contacted her remotely, so how limited by time, she lives far from me. I had problems in my personal life, very serious ones (my husband found someone younger and left, and continuous problems began at work). I found Catalina, to be honest, it was difficult for me to trust her, that’s all - she’s a stranger, I’ve never even seen her, but I took a risk, and I don’t regret it at all, but on the contrary, I’m very grateful to her. Thanks to Catalina and her gift, my husband returned to me and the problems at work went away on their own! Write down the number +380997482235 viber, I’m sure she can help you too. SHE HAS A GIFT! CHECKED!!!
 

Послуги ворожки особисто та дистанційно.

Послуги ворожки особисто та дистанційно. Магічна допомога онлайн. Пророцтво долі онлайн. Любовна магія. Зняття порчі на фото. Зняття пристріту по фото. Обряд гармонізацію відносин. Ворожіння на картах таро. Ворожіння на майбутнє. Ворожіння на ситуацію. Ворожіння на зраду. Ворожіння на коханого. Ворожка онлайн. Любовні ритуали. Зняття негативу. Приворот онлайн по фото. Послуги ясновидця онлайн. Ворожіння на фото. ⠀ Нащадка, цілителька, яка ясновидить Емелі за допомогою свого дару допомагає людям відновлювати сім'ї, знайти любов, позбутися самотності. - проводить усі види ворожінь; - відкриє дорогу на удачу та прибуток; - поверне коханого, проведе приворот; - Відкриє грошовий потік; - допоможе у сімейних відносинах, захист сім'ї, відворот коханки, остуда, розсоромлення; - проведе ритуал швидкий шлюб; - усуне вплив суперниці; - за допомогою обрядів допоможе досягти успіху в бізнесі та торгівлі; - зніме псування, пристріт, родове прокляття, вінець безшлюбності; - проводить найдавніші обряди, які захистять Вас від заздрості, хвороб; - складе індивідуальний гороскоп; - виготовить талісман на удачу, достаток, благополуччя, здоров'я та для інших цілей. Пишіть, телефонуйте з будь-якого питання і Емелі знайде шлях допомоги вам у короткий термін. Працює як особисто, так і на відстані! Багаторічний досвід. Усі обряди без гріха та негативних наслідків! Для запису на прийом дзвоніть або пишіть на Viber/WhatsApp +380500147707
 

*** HOW TO BECOME A US STUDENT ***

* Professional Paralegal Service NYC * ***HOW TO OBTAIN A STUDENT VISA IN THE USA*** *Shortage of foreign students *USA universities are waiting for you* *Don’t miss the opportunity WE WILL HELP: Apply for *Get: *STUDENT VISA /F1/. For family members VISA /F2/ (automatically) * For questions Contact us for free information: * Work without intermediaries with professionals * Tel\ Viber\ WhatsApp\Telegram: 1-917-8800982 \ www.ameros.us
 

Gadalka

Вітаю! Хочу порекомендувати мага Андрія – людина із справжнім даром. Історія моя непроста. Від мене пішов чоловік після семи років шлюбу без жодної причини. Просто мовчки зібрав речі та сказав, що нам треба пожити окремо. Його не збентежило, що у нас двоє маленьких дітей, вони взагалі дратувати його стали. Батьки чоловіка теж були шоковані його поведінкою, а він у них навіть не жив, а просто залишив речі. Дзвінки, прохання, мої сльози його не чіпали, а навпаки, викликали агресію. А після – він взагалі подав на розлучення. Я не могла зрозуміти, що сталося, і потім кума мені натякнула, що справа тут не чиста. Я ніколи не вірила ні в магію, ні в ворожіння, ні інше потойбічне. Але тут задумалася над тим, що не буває так, що чоловік, який шалено любив мене та дітей кинув усе разом просто так. Почала шукати сильну ворожку чи мага. Зверталася і дзвонила до багатьох, але без толку особливо. Але так я і знайшла Андрія. Про жодні деталі ми не говорили, але він зміг лише по фото, провівши діагностику, розповісти такі речі про які не знав ніхто. Навіть імена. Я була просто в шоці. Стало чітко зрозуміло, що на чоловіка було наведено приворот. Я попросила допомогти. Андрій сказав, що чоловіка повернути буде не найпростішим завданням тому, що минуло більше шести місяців, але більш ніж реально. Роботи тривали близько двох тижнів та за підсумком чоловік повернувся додому. Зараз живемо спокійно та щасливі разом. Завжди вдячна Андрію, що врятував мою сім'ю. Номер його +380932169225. Можна писати Андрію у Вайбер та Ватсапп.