Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

5QL Logbook Assistance

5QL
Logbook Assistance
• Professional support 24/7/365
• Prevention of HOS violations
• Guarantee of clean inspections
Special offer $159
(321) 220-1860 • @cristtyn5ql


Date Added: 03/14/2024 | Last Updated: 03/14/2024 | Page Views: 12
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Short term loans.Get the loan that is right for you!

Helping you get the cash you need when you need it most. Whether you have medical bills, car repairs, or just need some extra cash, We can help you. Get started in minutes, wherever you are with your mobile device. * Loan Amount: $500 - $5,000 * * Loan types: installation loans, cash loans * * All credit histories are welcome * No hidden fees * No prepayment penalties * * No origination fees guest.link/7uW
 

OSHA 30/OSHA 40

Отримати сертифікати OSHA та інші класи з нами! Ми пропонуємо швидкі курси за адекватними цінами в Брукліні та Квінсі. OSHA 30/OSHA 40: SST; Scaffold; Supervisor; Suspended Scaffold; Flagger; CPR or first AID; І багато інших. Телефонуйте! Отримайте необхідні сертифікати та підвищуйте свої професійні навички!
 

Розробка сайту, просування та реклама Google, Facebook, Instagram.

Ми запрошуємо вас на абсолютно безкоштовну консультацію, на якій ви дізнаєтесь: - За якими запитами та скільки разів на місяць люди шукають ваш товар чи послугу в Google; - як рекламуються конкуренти та скільки коштує їх реклама; - вартість реклами для залучення одного клієнта; - Якщо у вас вже є сайт, маркетолог дасть рекомендації щодо збільшення конверсії; - сформуємо докладний аргументований план дій; На підставі цих даних та аналізу конкурентів сформуємо для вас докладну індивідуальну комерційну пропозицію, ви зможете оцінити прогноз рентабельності і лише тоді приймати рішення про замовлення послуг розробки та просування. Наша студія має 9 років досвіду у розробці сайтів, налаштуванні реклами, розробці маркетингових стратегій та позиціонуванні брендів. Ми будуємо довгострокові відносини з клієнтами та надаємо послуги супроводу, тому спочатку ставимося до вашого бізнесу як до свого. Наш підхід до реклами полягає у створенні послідовності точок дотиків з вашим брендом. Ми пропонуємо не окремі налаштування PPC, націлювання, медійної реклами та інших джерел трафіку окремо, а створення повноцінної рекламної системи, яка супроводжує клієнта від моменту потреби та першого торкання з брендом до ухвалення остаточного рішення про покупку. Для малого бізнесу та підприємців-початківців у нас є бюджетне рішення. У пакет Експрес входить створення брендингу, розробка сайту, налаштування реклами в Google, націлення та ретаргетингу в соціальних мережах, створення точок торкань із супроводом 30 днів. І ми заздалегідь спрогнозуємо попит та окупність реклами. Для бізнесів, що розвиваються, ми пропонуємо широкий спектр послуг зі збільшення обсягів збуту, брендингу, ребрендингу, розробки індивідуальних софтів, мобільних додатків та багато іншого. Будь ласка, зв'яжіться з нами, і ми відповімо на всі питання, що вас цікавлять!
 

Криза менеджер

Більше 15 років менеджерського досвіду в різних галузях, працював виключно в комерційних компаніях, допоможу Вам та Вашому бізнесу пройти складні етапи діяльності, проведу аналіз, виявлю вузькі місця, розпишу список заходів, підготую бюджет та виведу Ваш бізнес у плюс. Телефонуйте, буду радий допомогти!
 

Мобілограф, зніму класний контент

Потрібен якісний відеоролик? Мене звуть Алан, я той хто зобразить красиві та щасливі моменти твого життя, знімаю якісні відео ролики. Зніму для Вас якісне відео. Зроблю креативний та трендовий монтаж. Популярний формат це зйомки та монтаж відео для бізнесу та для соціальних мереж як reels Instagram. Вартість починається від $100 залежить від часу та складності, тому краще обговорити під час розмови. (Є можливість розгляду співпраці на місячній основі, ціна від $600) За подробицею звертатись за номером: 917-930-3891 Instagram: nyc_alan_yurev