Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Apartment for sale in Ashgabat

Apartment for sale in Ashgabat, center 3 rooms, veranda, brick house. Tel. 6462604480


Date Added: 01/20/2024 | Last Updated: 01/20/2024 | Page Views: 31
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Туреччина, Аланія! Стильна квартира 2+1 у елітному районі Махмутлара.   (New York)

Ціна 190 000 Євро! Туреччина, Аланія Стильна квартира 2+1 в елітному районі Махмутлара. Площа квартири 115 м. кв. Всього за 400 метрів від моря. Квартира мебльована. 2 ванні кімнати та 1 великий балкон. У комплексі: відкритий та громадський басейн, сауна, фітнес, турецька лазня, парковка. Квартира розташована на південній стороні. Будинок 2021 року.
 

Куплю квартиру - Rent-controlled apartment   (New York)

Куплю квартику зі статусом "орендована орендована" (rent-controlled). Tel. 646 260 4480
 

Apartment for sale - Turkmenistan   (New York)

Apartment for sale in Ashgabat: city center, 3 rooms, brick house, 2nd floor. Tel. 6462604480
 

ПРОДАЖУ У РОЗКІШНОМУ ЖИТЛОМ КОМПЛЕКСІ В МІСЦІ З КОМФОРТНИМ КЛІМАТОМ, НЕДІЛЯ ВІД ОКЕАНУ Резиденція DREAM HOUSE   (New York)

ПРОДАЖУ В РОЗКІШНОМУ ЖИТЛОМУ КОМПЛЕКСІ В МІСЦІ З КОМФОРТНИМ КЛІМАТОМ, НЕДЛЯ ВІД ОКЕАНУ Резиденція DREAM HOUSE Лас-Терренас - справжній рай на землі. Він розташований на острові Самана в Домініканській Республіці. це проект із 24 квартир, що має: - 12 квартир з однією спальнею (50 м2), - 6 квартир із двома спальнями (103 м2) - 6 пентхаусів (103 м2 + 111 м2 відкритої тераси). Насолоджуйтесь зручним розташуванням вашої квартири, яка розташована поряд з морем, всього за 300 метрів від міського пляжу та за 2 хвилини від центральних вулиць з їхніми банками. Лас-Терренас славиться своїми пляжами з білим піском та кришталево чистими водами. Тут ви можете насолоджуватися тишею та спокоєм, а також активно займатися водними видами спорту, риболовлею, танцями, подорожами на півострові. Ви також можете насолодитися нічним життям з барами та ресторанами з латиноамериканською музикою, навчитися танцювати сальсу та бачату чи присвятити час своєму смаку. оточення густими тропічними лісами, пагорбами, що створюють особливу атмосферу затишку та комфорту. , ви також повинні звернути увагу на місцеві фестивалі та свята, які проходять тут цілий рік. Лас-Терренас – це місце, де кожен знайде щось на свій смак. Тут є всі необхідні зручності та гарна якість життя з розвиненою інфраструктурою: школи, клініки, цілодобові аптеки, лікарня, супермаркети, банки, ресторани, під'їзна автомагістраль, міжнародний аеропорт Ель-Катей за 30 хвилин від міста тощо. WhatsApp,
 

Продаж квартири Туреччина, Махмутляр   (New York)

Туреччина Мухматлар 2+1 Ціна 140 000 Євро! "Відстань до моря: 350 метрів Іфраструктура: Літній басейн, Критий басейн, Сауна, Парова кімната, Тренажерний зал, Барбекю та лаундж зона, Парковка для велосипедів, Автопарковка, Автономний електрогенератор!