Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Cleaning, housework

A family is looking for a girl who will help around the house for free accommodation. (718) 354-2095


Date Added: 04/17/2024 | Last Updated: 04/17/2024 | Page Views: 10
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Housekeeper in Los Angeles

We are looking for a live-in housekeeper, we also need to be able to cook for four, $600 for 6 days. If you are interested, please send your resume with a photo to your email, do not call.
 

Шукаю помічника по господарству, Home Attendant

Шукаю помічника по господарству для роботи на чек у вихідні дні у верхньому Манхеттені, обов'язково з досвідом роботи в Нью-Йорку не менше трьох років, який має рекомендації, що бажано проживає в Манхеттені. Вакцинації, щеплення, усі документи. Телефонувати тільки ввечері : 914-3439802
 

Cleaning, housework

Housekeeper, job. (929) 444-5347
 

Прибирання, робота по дому

Робота з прибирання. (917) 836-3020
 

Прибиральник у колівінг компанію

Ми - компанія, яка надає мешканцям середньострокову оренду багатокімнатних житлових квартир, де ми щотижня забезпечуємо обслуговування та прибирання. У нашу команду ми шукаємо відповідального координатора зі збирання та постачання. Ідеальний кандидат повинен мати чинні права водія та власний автомобіль, який він може використовувати кілька днів для роботи (не обов'язково!). На цій посаді ви відповідатимете за виконання різних завдань з прибирання та доставки витратних матеріалів, забезпечуючи підтримку нашої нерухомості відповідно до найвищих стандартів. Вимоги англійської – мінімальний розмовний. Обов'язки: Виконувати загальні обов'язки прибирання, включаючи підмітання, миття підлоги, витирання пилу та прибирання пилососом у всіх житлових та громадських приміщеннях, включаючи генеральне прибирання туалетів та ванн. Спорожнення контейнерів для сміття Чистка вікон, дзеркала і скляних поверхонь до блиску. Підтримування чистоти підлог, використовуючи відповідні засоби для чищення і розчини. Дотримання встановлених протоколів очищення та правила техніки безпеки. Можливість безпечно транспортувати та обробляти коробки вагою до 20 фунтів між різними поверхами. Ефективно та уважно контролювати здачу нерухомості. Про будь-які потреби у технічному обслуговуванні чи ремонті негайно повідомляти керівника. Дотримуватися політики та правил компанії. Досвід: Досвід роботи у сфері прибирання комерційних чи житлових приміщень вітається. Володіння різними видами клінінгової техніки та обладнання. Вміння працювати самостійно із мінімальним контролем. Велика увага до деталей, забезпечення ретельного виконання завдань. Навички ефективного тайм-менеджменту ефективного виконання покладених обов'язків. Відмінні комунікативні навички взаємодії з членами команди та клієнтами. Відмінний досвід водіння, у тому числі вміння керувати мікроавтобусом. Примітка. Ця посадова інструкція не є вичерпною, і на співробітника можуть бути покладені інші обов'язки на вимогу його керівника. Зарплата: 18-20$ / год Якщо ви відповідальна людина, яка дбає про чистоту та безпеку і прагне до довгострокових робочих відносин, ми запрошуємо вас подати заявку на цю вакансію.