Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Cleaning of houses, apartments, offices.

I will clean it quickly and efficiently. Waiting for your suggestions.


Date Added: 06/15/2021 | Last Updated: 06/15/2021 | Page Views: 98
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Шукаю роботу з прибирання! Brooklyn, Manhattan, Staten Island.

Порядна жінка з чистою російською та побутовою англійською шукає роботу з прибирання квартир та будинків. Чисто і сумлінно проведу генеральне разове прибирання або приходитиму на постійній основі за домовленістю. Можу використовувати вашу хімію або прийду зі своєю. Є рекомендації та досвід в Америці. Алергії на тварин немає. Телефонуйте або пишіть за телефоном: (347) 327-0316 Ірина.
 

Шукаю роботу прибирання, посудомийниця, помічник кухаря

Вітаю! Я Саїма, мені 30 років. Шукаю роботу - посудомийниця, помічник кухаря, прибирання квартир і будинків і т.д. А також на склад по упаковці продукції, викладення товару, сортувальник та ін. Проживаю у Брукліні. 1 929-643-8983
 

Прибирання/допомога по дому

Мене звуть Христина, мені 24 роки. Можу забратися у вас вдома або допомогти вам з чим завгодно. Я маю легальний статус, є всі документи. Англійська мінімальна. Виїжджаю по всьому Нью-Йорку.
 

Cleaning, work at home

Decent, responsible, from Lviv, looking for work cleaning apartments, houses, offices, looking after single women, picking up children from school, cooking well. (718) 213-2768
 

шукаю роботу

Вітаю! Терміново шукаю роботу. Я нещодавно приїхала із Санкт-Петербурга. Документи у процесі. Хочу працювати посудомийницею, помічником кухаря на кухні будь-яка допомога. Можу також займатися прибиранням квартир, будинків, магазинів і т. д. А також на складі з упаковки продукції, викладення товару та ін.