Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

James Perse Sample Sale

Купуйте вишуканий і водночас повсякденний одяг James Perse для чоловіків і жінок на цьому осінньому розпродажі в Chelsea Market протягом 4 днів! Також тут можна придбати меблі, аксесуари та предмети домашньої обстановки.
12 – 15 жовтня
Вхід вільний


Date Added: 10/11/2023 | Last Updated: 10/11/2023 | Page Views: 48
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Todd Snyder Sample Sale

For one week only, check out Todd Snyder's timeless men's pieces at the 260 Sample Sale! All sales are final. There are no returns or exchanges.
January 9 - 14
Free admission

 

Universal Standard Sample Sale

Купуйте жіночий одяг великих розмірів 00 – 40 зі знижкою до 90% на розпродажі зразків Universal Standard у Нью-Йорку! На вас чекають розпродані моделі, архівні скарби та єдині у своєму роді зразки, які ніколи не потрапляли на сайт. Лише кредитні картки. Всі продажі є остаточними, повернення та обмін не проводиться.
16 – 19 листопада
Вхід вільний

 

Saint James Breton Stripes Sample Sale

Тільки протягом 6 днів на розпродажі зразків Saint James можна придбати моделі сезону осінь-зима 2023 та весна-літо 2024!
Для бронювання часу пишіть на
[email protected] .
16 – 20 жовтня
Необхідне бронювання місць

 

Portolano Sample Sale

Завершіть свій святковий шопінг на розпродажі зразків Portolano – тут точно знайдеться щось для кожного: капелюхи, рукавички, шарфи, пончо, хустки, краватки, дрібні вироби зі шкіри та багато іншого для жінок, чоловіків та дітей за вигідними цінами.
5 – 7 грудня
Вхід вільний

 

Proper Cloth Sample Sale

Тільки протягом одного тижня ви можете придбати чоловічий одяг від Proper Cloth на розпродажі зразків у 260! Усі продажі є остаточними. Повернення та обмін не проводиться.
28 листопада – 3 грудня
Вхід вільний
260 Sample Sale - NoMad, 260 Fifth Avenue, New York, 10001