Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Love spell to return a loved one in New York

Vast work experience allows us to solve any of your life situations with 100% results. Areas of magic for more than 18 years more than 800 ancient rituals psychic medium Diana Appointment and consultation WhatsApp Telegram +7 920 603 83 23


Date Added: 03/29/2024 | Last Updated: 03/29/2024 | Page Views: 11
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Діагностика енергетики ясновидінням.

Діагностика вашої енергетики ясновидінням на фото. в діагностику входить: - загальний стан поля (виявлення слабких місць) - виявлення пробоїв, впровадження чаклунських програм, пристріту, псування, підселень, крадників і т.д. - діагностика роботи семи основних енергорозподільчих центрів - діагностика роботи основних двох каналів життєвої енергії - за бажанням, додатково проглядається ваш потенціал і здатність до магії, ясновидіння. Знаходжусь в Україні. Пишіть мені в whatsapp (+380961345543) в telegram @OL8000 facebook.com/lesnaya.marta ------------------------------- --------- Я - реальний практик з великим досвідом роботи. Справа свою люблю та знаю. Чим можу допомогти? ⭕Розклади Таро; ⭕Діагностика енергетики на наявність/відсутність негативу/крадників/прив'язок по вашому фото; ⭕Діагностика закладених потенціалів до тонкого, до магії, до езотеричних практик та наук. ⭕Магічні послуги (відносини, робота, чищення та відновлення грошового каналу, бізнес, зняття порч, пристріту, інших негативів, зняття некроприв'язок, крадників, захисту додому, на людину, захисту від поранень, заміжжя, зачаття, возз'єднання з коханим, тощо .д.). Майбутнє створюється тим, що ви сьогодні робите! Використовуйте шанс кожного дня!
 

Яків екстрасенс, цілитель. (888) 424-1316

Екстрасенс, цілитель. Ясновидець. Родина, сім'я. Відносини, Кар'єра, Ваше здоров'я. Дзвоніть прямо зараз!!! Ваша доля у Ваших руках!! Я Вам допоможу обов'язково!
 

Приворот. Чорний приворот із гарантією!

Пишіть одразу у ватсап мій свою проблему +7 985 536 9592 Нащадка в 5-му поколінні. Проводжу прийом та діагностику, надаю допомогу у сімейних справах та фінансах, по роботі та просуванні по службі. Знімаю псування і пристріт, допомагаю повернути кохану людину, поставити сильний приворот і зняти вінець безшлюбності та самотності. Працюю з обрядами очищення і допоможу позбутися будь-яких проблем кожен клієнт в індивідуальному порядку отримає від мене консультацію і вірне рішення, відповідь на питання, що його цікавить. Комплекс усіх заходів залежить від масштабу проблеми передбачу майбутнє за допомогою перегляду свічок або карт. Маю величезний дар і силу, успадковану від предків звертайтеся, якщо вам потрібна допомога.
 

Psychic Yakov

Black and white magic. I will return my husband and wife. I will heal many ailments. Consultation is free. Call me right now.
 

Ворожіння. Магія. Прозора. Любовна магія.

Зняття псування. Послуги екстрасенсу Послуги ясновидця . Прозора в . Ворожка. Любовна магія. Послуги потомственої ясновидця онлайн. Пророцтво долі онлайн. Ворожіння на картах таро дистанційне. Магічна допомога. Пророцтво долі по фото. Діагностика з фото онлайн. Нащадкова, цілитель, таролог, провісниця Наталя з великим досвідом у сфері магії допоможе у важких життєвих ситуаціях у таких як: - передбачить долю по лінії руки; - зніме псування, пристріт та іншу недугу; - за допомогою потужного обряду принесе удачу у бізнесі; - повертає невірного подружжя у сім'ю; відновить згаслі почуття, зміцнить шлюб, проведе відворот від суперниці, проведе обряд на порятунок від самотності, - усуває проблеми з безпліддям; - володіє різними видами ворожінь; - проводить діагностику по фото; – І інша магічна допомога. Вирішення цих та інших проблем навіть у дуже складних ситуаціях. Робота ведеться до повного результату. Наталя проводить особисті прийоми і на відстані (дистанційно). Результат такий самий як і за особистої зустрічі. Для запису на консультацію телефонуйте +380986753981 або пишіть на Viber, WhatsApp, Telegram