Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

mAG

Хочу залишити відгук про Варю. Вона дійсно дуже мені допомогла, повернула мою дружину і наші колишні почуття. Від мене пішла дружина до іншого мужика, сказавши що покохала його. а в соц.мережах скрізь заблокувала. Але я зупинятися не збирався. зателефонувала, ми зустрілися. Зараз ми разом! У нас стосунки супер! І все завдяки Варі! Раджу, у неї насправді дар +380632574828 (Whats app/Viber)


Date Added: 09/23/2023 | Last Updated: 09/23/2023 | Page Views: 41
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Ворожка

Я б теж хотіла поділитися своїм досвідом. Моя донька мала проблеми. Після розлучення з чоловіком донька замкнулася. Що ми тільки не робили і до кого не зверталися. Ніхто нічим не міг допомогти... потім я наважилася зайти на форум і знайти допомогу. Як потягло до неї. Після першої розмови я зрозуміла, що не помилилась. Виявилося, що на чоловіка моєї доньки був приворот, а на дочці порча. Варечка виявилася дуже сильною ворожкою і витягла мою доньку. Крім того, Варечка допомогла повернути чоловіка моєї донечки. Я дуже рада за них і дякую їй за те, що тепер у мене є внука. У мене залишився її телефон +380632574828 вайбер/ватсап
 

магія

Хочу всім порадити всім і водночас висловити подяку Андрію. Історія моя така. Були проблеми з хлопцем. Почав постійно зависати з друзями, вдома дуже рідко з'являвся, а зрештою взагалі зібрався і пішов жити до матері, пояснивши тим, що втомився від наших стосунків. Навідріз відмовився від спілкування. Це стало для мене шоком. Але коли я дізналася, що в нього з'явилася інша, то зовсім впала духом і думала, що ситуацію змінити не вийде. І це при тому, що у нас із ним все розладналося буквально за пару місяців. Хотіла зрозуміти хоч би чому? Це було незрозуміло. Але вирішила боротися. Зверталася і до бабок, і до ворожок, але явних результатів це не давало. Слава Богу, що знайшла Андрія! Щиро кажучи, була вражена. При першій розмові ми обговорили проблему, він мені чітко розповів про те, що в мене сталося, що стало причиною, визначилися з тим, що можна робити і в якому порядку я попросила про допомогу. У процесі роботи результати на себе чекати не змусили. Коханий став виходити на контакт, вибачився, повернувся додому, стосунки налагодилися і він зробив мені пропозицію. Тепер я одружена і щаслива у шлюбі. Завжди буду вдячна Андрію! Номер телефону +380932169225 Можна писати на вайбер або ватсап
 

Autumn colors

Autumn colors
The celebration (yes, a celebration!), an exhibition dedicated to the colors of autumn, organized by enthusiasts of the Guild of Jewish Artists and Craftsmen, took place at the Brooklyn Public Library - Kings Bay Branch.

 

MAGIA

Давайте будемо чесними, кожен із нас хоч рас звертався до ворожок. Ми звертаємося тоді, коли реально не можемо знайти вихід. Я була в такій ситуації і змогла допомогти мені - ОРІСЯ! Я вірю в ворожіння та обряди, завдяки такій людині як ОРІСЯ. У мене була дуже банальна ситуація – пішов цивільний чоловік. Пішов остаточно і заблокував мене, щоб не дзвонила. Вихід був один-знайти ворожку. Оріся говорить минуле, майбутнє і має дар проводити обряди. Пишу тут все конфіденційно і багато говорити не буду. Але хочу реально дати відгук за хорошу людину. Єдине, що дам контакти ОРІСІ, дзвоніть і самі переконайтеся в її роботі. Ось її номер +38 093 007 14 93 (звичайного номера немає, вона завжди відповідає на вайбер або ватсап)
 

Who will help when you need care day and night?

Who will help when you need care day and night?
Contact S&A United Home Care, inc.