Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Magia

ЛЮДИ ВЕДЕННЯ-ВОРОДКА СПРАВЖНЯ Є!!І вона реально може допомогти. Я ось здивована про те, що це все спрацювало, що вирішила написати за неї, щоб люди побачили і впізнавали. Мій чоловік пішов з сім'ї, забрав від мене дитину і просто зник. Лілія. ЛІЛІЯ-ЗМОГЛА ВІДНОВИТИ МОЮ КОЛИШНІЮ РОДИНУ І ПОВЕРНУЛА МЕНІ МОЇХ УЛЮБЛЕНИХ. ХТО ШУКАЄ, тому раджу саме ЛІЛЮ... Пишу її вайбер і ватсап (звичайного номера немає у неї, тільки так додзвонюйтеся або пишіть їй, вона завжди відповідає ( +380638055486 )


Date Added: 11/22/2023 | Last Updated: 11/22/2023 | Page Views: 37
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

gadalka

Зверталася до Лілії півроку тому, тому що вже дуже довго не могла сама налагодити своє особисте життя, знайшла його в інтернеті. До серйозних стосунків, не кажучи про весілля, не доходило справа взагалі! Причому такі ж проблеми були у моєї мами, вона розповідала, що довго не могла вийти заміж, а з татом вони взагалі прожили всього кілька років. Я звернулася до Лілі, після правдивої діагностики я дуже просила її мені допомогти. ворожея.Спасибі Лілічка що зняла родове прокляття і вінець безшлюбності.Виявляється, магія справді існує.Дівчатка, якщо у кого такі ж проблеми - не відчувайте долю, прибирайте все це! І почніть жити вже щасливо! А я дуже задоволена результатом. Ось так! Все-таки особисте життя для нас, дівчат - найважливіше! У мене зараз налагодилося особисте життя. У мене є кохана людина і у нас все чудово! Пишу її вайбер і ватсап (звичайного номера немає в неї, тільки так додзвонюйтеся або пишіть їй, вона завжди відповідає (+380638055486)
 

Маг

Добридень ! У мене була сім'я та успішний бізнес. Я собі ні в чому не відмовляв, поїздки за кордон, машини міняв, дачу збудував шикарну. До мене на фірму прийшла влаштовуватися гарна молода дівчина, бухгалтером. Я, звичайно, підписав їй заяву. Не знаю що зі мною сталося, я напевно закохався як у молодості. Затяглися наші стосунки на два роки, дружина здогадувалася. А я все не міг піти від молодої, мене тягнуло до неї сильно. Менше я бував удома, пропадав у неї завжди. Діти дзвонили просили щоб я приїжджав, а в мене пиля була в очах (я думав тільки про неї). У бізнесі почалися проблеми. Мене запросили друзі на пікнік, я другові розповів про свою проблему. Він мені відразу сказав щось не так і дав номер телефону Олександра, сказавши що він мені допоможе розібратися в моїй проблемі. Він теж не раз до нього звертався, і завжди йому допомагав. Через тиждень я зателефонував Олександру і домовився про зустріч. Коли я прибув до нього я був шокований, говорив про такі речі, які знав тільки я. А за молоду бухгалтерку сказав що вона мене приворожила, чому у мене проблеми та пиляка. Працював Олександр зі мною сім днів, почало все налагоджуватися і в сім'ї, і в роботі. Бухгалтерку я одразу звільнив. Пішла пиляка і думки про неї після того, як Олександр зі мною попрацював. Зараз із родиною на відпочинку. На подяку Олександру залишаю свій відгук, може кому - небудь знадобитися хто зіткнувся з такою ситуацією. Рекомендую Александра +380971792179 viber!
 

Magia

Хочу написати свій відгук про мага Михайла. Я дуже йому вдячна за допомогу, він прояснив мою ситуацію і дав надію, яка виявилася не марною. Насправді мене навіть шокувало те, як він бачить все коли ворожить. Коли став називати імена я навіть відчула як мурашки по шкірі пішли. У Михайла дуже сильна магія! Завдяки йому я вийшла заміж і щаслива у шлюбі. Дуже сильна маг і дуже сильна людина, яка може допомогти у важкій ситуації. Тепер справді можу підтвердити, що таки є люди з особливим даром! Пробуйте. Залишаю вам контакт Михайла у WhatsApp / Telegram / Viber +380933782050
 

South Brooklyn Volunteer Awards

South Brooklyn Volunteer Awards
Every year, the world meets new leaders, activists, volunteers, creators and entrepreneurs whose achievements and dedication inspire others.

 

fortune teller

Oh, girls, you write about your situations, but I want to write about mine. You write that your beloved husband left you... And he didn’t just leave me, but also went to my best friend. Everything was fine for 5 years, we lived well. We were getting ready companies... but I couldn’t even think that my husband was dating my best friend. When he told me that he loved someone else and who she was... I was SHOCKED. He packed his things and left. I was simply trampled on. I was so offended, hurt – they lied to me for so long. I was looking for help everywhere and everywhere because I LOVE him very much AND I WAS NOT GOING TO GIVE HIM TO ANYONE! I found Milochka, PRAISE GOD! When I called her, she immediately called my name and what I asked for, she didn’t tell me... I’m SHOCKED. .WHAT SHOULD I DO I ASKED HER?She is very pleasant,sweet and calm with her. Darling reassured me, she said she would take everything away from him and me, and everything would be fine with us! The girls really did happen as Mila promised and in 10 days my FAVORITE came home! But I don’t communicate with my friend, she left our city. I am writing a review after 6 months - we have a wonderful relationship, I AM LOVED, DESIRED HE HAS BECOME EVEN BETTER THAN HE WAS - AND THIS IS ALL THANKS TO MILOCHA AND HER RITES! MAY GOD HELP EVERYONE WHO NEEDS SUCH HELP! GIRLS I RECOMMEND HER! HER PHONE +80936532445 Whatsapp/Viber