Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

PROFESSIONAL SINGER, MAN-ORCHESTRA

Professional singer man-orchestra, with years of experience, anytime, anywhere. Work..... 718-490-4434 - Anytime


Date Added: 03/20/2024 | Last Updated: 03/20/2024 | Page Views: 22
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Barista

I'm looking for job as a barista, six months of work experience, I як до prepara delicious coffee for guests
 

PROFESSIONAL SINGER, MAN-ORCHESTRA

Professional singer man-orchestra, with years of experience, anytime, anywhere. Work..... 718-490-4434 - Anytime
 

✅Маю дозвіл на роботу та SSN ✅Маю відмінний досвід роботи у сфері громадського харчування (понад 5 років). ✅Є досвід роботи в США 3 міс у кафе на Брукліні. @C0LD_D0G зв'язок бажано по ТГ Я із Санкт-Петербурга. Обіймав як лінійні посади, так і посади керівника-від офіціанта та грамотного бариста, до керівника та помічника з налагодження логістичних процесів на виробництві. -Освіта: Техног комунального харчування з ухилом на кондитерські вироби. *Двічі проходив курси бариста щодо підвищення кваліфікації. *Закінчив курси з виробництва кондитерських виробів. Більш докладно про досвід можу розповісти особисто, як і розгляну різні пропозиції. *У США 6 місяців.
 

Шукаю роботу кухарів (досвід 20 років)

Всім привіт. Шукаю роботу кухарем на full-time. Досвід 20 років (з них 4 у США). Дозвіл на роботу є. Food Protection License на стадії вивчення теорії, в перспективі має бути до кінця року. Добре знаюся на налаштуванні сервісів доставки (Uber, DoorDash, GrubHub). _________ Відповідальний, організований, акуратний. Ніж у руках тримати вмію, помірковано ініціативний. Можу скинути резюме на пошту або на інтерв'ю. _________ 718-581-3084
 

Waiter/waiter assistant

Had experience working in large banquet halls in Uzbekistan at weddings and large corporate events. Languages: English, Russian, Uzbek. Age: 30 Qualities: Sociable, Hardworking, Quick to learn. I am glad to become part of a large and friendly team. Preferences: Full time/Part time/Night Shift. Payment: Negotiable Tel: 929 710 24 74 (if I can’t answer, I’ll call you back right away)