Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Puppets and Puppets Stock and Sample Sale

Тільки один день у Нью-Йорку у магазині Puppets and Puppets можна придбати унікальні зразки одягу RTW, взуття та сумок, а також стоковий одяг попередніх сезонів! Крім того, будуть кошики з речами вартістю від $5 до $25!
3 листопада 10:00am - 7:00pm
Вхід вільний


Date Added: 10/25/2023 | Last Updated: 10/25/2023 | Page Views: 45
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Up Sportif Sample Sale

Up Sportif пропонує преміальну якість зі знижкою до 80% від роздрібної ціни лише протягом одного тижня! Купуйте комбінезони, топи, нижній одяг, графічні футболки та багато іншого з усіх сезонів, включаючи поточний сезон, у розмірах S-XL.
11 – 15 грудня
Вхід вільний
1407 Broadway, Suite 1803, New York, 10018

 

Dion Lee Sample Sale

Протягом п'яти днів можна придбати розкішний одяг та аксесуари від Dion Lee! До оплати приймаються готівкові та кредитні картки. Усі продажі є остаточними.
15 листопада
Вхід вільний

 

Halfdays Sample Sale

For one week only, 260 pieces of functional and fashionable clothing from Halfdays for the modern woman are on sale! All sales are final. Returns or exchanges are prohibited.
March 12 - 17
Free admission

 

Barton Perreira Annual Sale

Тільки протягом двох днів у Нью-Йорку можна придбати розкішні окуляри від Barton Perreira – як із діоптріями, так і сонцезахисні – зі знижкою до 80%! Усі товари на розпродажі є остаточними.
13 – 14 жовтня
Вхід вільний

 

WeFashion Blowout Sale

For one week only, the WeFashion Sample Sale offers discounts of up to 90%! The sale includes brands Beatrice B, COS, Dixie, Elie Tahari, Liviana Conti, Rebecca Taylor, Reiss and others. You can register using the "Get tickets" link.
January 30 – February 4
Reservations required