Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Restaurants, clubs, food

I'm looking for a job as a chef's assistant. (929) 301-6591


Date Added: 04/03/2024 | Last Updated: 04/03/2024 | Page Views: 14
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Офіціант, кухар

36 років. Одружений, двоє дітей. Шукаю роботу в громадському харчуванні, Англійська А1, Турецька А1, Рідна мова - Російська. У Росії керував 3 кафе із загальним штатом 45 осіб. Маю досвід роботи офіціантом, менеджером, директором кафе. Дозвіл на роботу у процесі розгляду. Шукаю роботу на Манхеттені, у східній частині Квінса та на Лонг Айленді.
 

Pizzaman / Waiter helper / Something with HORSE / Handyman

Використовуйте для повного часу / час роботи .4 роки exp в ресторані в своєму місті WAITER (Russian) , 2 роки досвіду в pizzaman (була зареєстрована own pizzeria) . English understand but can't talk (afraid) 7 years children trainer on horse . Work in circus (acrobatic numbers on horse)
 

Ресторани, клуби, харчування

Жінка роботу помічника кухаря, салатниці, посудомийки в ресторані. (929) 301-6591
 

Restaurants, clubs, food

I'm looking for a job as a dishwasher in a restaurant or cafe. (929) 301-6591
 

Керівник , менеджер , операційний директор

Маю багаторічний досвід у готельно-ресторанному бізнесі: - Відкриття ресторанів з 0 та під ключ; - Проведення тренінгів для персоналу (правила поведінки з гостями, сервірування, подача страв і порядок винесення, базові знання офіціанта, а також підвищення кваліфікації для всього персоналу); - Впровадження нового цікавого меню; - Введення фінансової дисципліни; - Написання технологічних карт і прорахунок собівартість (для розуміння та контролю цін закупівлі та коефіцієнта продажів); - постановка меню кухні, бару, кейтерингу та банкетів; - запровадження соціальних мереж (Інстаграм, фейсбук, тик струм, сайт); - Проведення кейтеренгів під ключ з виїздом і без; - Обслуговування великих банкетів під ключ; - Написання правил і обов'язків для всього персоналу.