Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Sell cheap

Selling snowblowers, one large four-wheeled mini tractor with attachments for snow removal, new, the second smaller two-wheeled one, used. Price - we'll agree.


Date Added: 01/16/2024 | Last Updated: 01/16/2024 | Page Views: 30
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Ворожка

Свого часу перечитала багато відгуків про різних людей на багатьох форумах. Шукала того, хто може допомогти. Тепер ось пишу сама. Історія моя починалася колись ще вчилися. Я завжди була привабливою і я мав багато знайомих хлопців. Так і з коханим познайомилася – спілкувалися в одній компанії. Домагався мене настирливо і одразу з серйозними намірами. Через рік після закінчення навчання одружилися і прожили хоч і не без звичайних проблем щасливо чотири з лишком роки. А потім протягом короткого часу почалися скандали, холод, байдужість, з'явилася коханка... Пішов з дому, потім розлучення. Його як підмінили. Миттю став чужим. Не йшов спілкування взагалі. Вирішити цю проблему, здавалося, вже було неможливо... Повернути його мені допоміг Олександр - справді людина з Даром, ситуацію бачить наскрізь, називає імена та деталі з життя, знає що і в якому порядку треба робити і як все складатиметься. Номер Олександра +380971792179. Тепер розумію, що не дарма почала боротися за своє!
 

About violins of hope

About violins of hope
Violins of Hope is a concert project based on a private collection of violins, violas and cellos collected after the end of World War II.

 

Children's Club Miracle

We invite children aged 2 to 7 years to the new children's early development club, which is located in the center of Midwood, Brooklyn, NY. Our main task is to help children become harmonious and developed individuals. We don't study, we communicate and Play!!! In a playful and accessible form for children, we conduct individual and group complex classes that include the development of all five basic senses, as well as: the development of speech, memory, hearing and voice; development of smell, touch (through the development of fine motor skills). We develop logical and subsequently algorithmic thinking in children, mastering the skills of counting objects, grouping objects, etc. We give the basics of musical notation, orientation in space and time. The lesson includes elements of the so-called socialization of the child: acquaintance with the surrounding world, nature, hometown, holidays and, naturally, all this is reflected in collective and individual projects, without which not a single lesson takes place. In our work we use all modern methods and techniques for working with children, and also develop all the sensory and even extrasensory abilities of your children. Classes are conducted in Russian and English. Individual approach to each child (child psychologist works). For more information, call 917-754-1172
 

Gadalka

Він став менше часу приділяти мені, весь час десь пропадав. Хоча до цього у нас з ним було дуже теплі стосунки. Через час мені мої друзі сказали що у нього є інша. Я пробувала з ним поговорити, але все закінчувалося сварками. Говорив мені що я нафантазувала і в нього нікого немає). Я його сильно люблю і знайшла в інтернеті мага Михайла, звернулася до нього за допомогою. стає легше. Відразу розумієш, що має дар коли розповідає про минуле і сьогодення, каже навіть імена. Результат у які терміни він вказав так і сталося. Зараз минуло пів року як завдяки роботі Михайла - моя кохана людина стала колишньою як і була, відносини у нас наповнені теплом і все добре ладиться. Плануємо незабаром розписатися! Раджу Михайла! Його тел. +380933782050 Вайбер / Ватсап
 

Ворожка

+380638055486-ЛІЛІЯ !!! Вона ясновидець і маг дуже сильний. Робить такі речі, що нікому не під силу. Раду Ліличку тому що не один раз до неї зверталася і вона завжди мені допомагала. до коханки. Він не думав ні про дітей, не про прожиті роки спільного життя. Я відразу зателефонувала Лілі. Вона розробила ситуацію. Розповіла в чому мої проблеми. Ліличка змогла повернути мого чоловіка, гармонізувати наші стосунки, прибрати порчу. Я дуже вдячна Лілічці і раджу ЇЇ всім. Відмінний фахівець.