Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

She is looking for him

Looking to meet a single person, 65-75, for friendship and more. (917) 400-9159


Date Added: 12/13/2023 | Last Updated: 12/25/2023 | Page Views: 23
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

It's already Spring!

I would like to meet a man for a long-term relationship, meetings, friendship. I'm suitable for a kind, smart, unmarried man, no depression, no housing problems, non-smoker, 45-60 years old, from Brooklyn. That is, the same as me. Please write a text first, introduce yourself and let's talk. I wish you a warm spring and pleasant acquaintances.
 

W4M

Спокійна, жіночна, за 50, працюю, виросла у NY. Познайомлюсь із чоловіком 45-63 років, для тривалих стосунків. Будьте Single, охайні (морально та фізично), порядні у відносинах, з Brooklyn або St. Island. Можна без волосся, не можна без гумору. Не цікавить: на 1 день, готелі, шлюб, скарги, депресії, chain-smokers. Дякую.
 

Hello!

Цього року їздила до США і мені дуже сподобалася країна. І ось вирішила познайомитися із чоловіком із США. Я досить добре розмовляю англійською мовою. Розповім трохи про себе. Вважаю, що я ще досить молода дівчина, мені 35, з вищою освітою, шукаю стосунки, де буде взаємність та повага. Я з тих дівчат, які ненавидять брехню і зраду. У мене багато інтересів, зі мною не скучиш. Досить ніжна, люблю більше слухати, але й можу висловити!:) Не люблю сварки, краще все перекладати жартома і разом сміятися. Шукаю вольового, який знає ціну своїм словам, не кидає на вітер. Якщо ти самотній, цікавий чоловік, пиши : [email protected] ! Надішліть своє фото, напиши про себе.
 

Вона шукає його

Струнка, неповна, ефектна громадянка США, 46, познайомиться з порядним, струнким, неповним, серйозним для створення сім'ї. (929) 708-8221
 

Sexy, charming, passionate

Sexy, charming, passionate, of course.
A beautiful girl will provide massage services to noble men!
Have fun and enjoyment
from the time spent in my company

+1 347-468-0908