Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Skin Discoloration

When your skin changes color either darker or lighter, or to some other shade of pink, blue or red it’s not necessarily a sign of a medical condition that you need to get treated. Patchy skin discoloration, on the other hand, can signal other, more serious problems. The best way to ensure that you’re taking appropriate steps when you see skin color changes is to make an appointment with your Manhattan dermatologists for a diagnosis.

Your skin cells contain melanocytes, which in turn produce melanin, the substance that determines your skin color. When you have too much melanin in your skin cells, you are said to have hyperpigmented skin. Too little melanin produces hypopigmented skin. When you have pale skin patches, your cells are not producing sufficient melanin and your melanocytes are overactive. Underactive melanocytes produce darker patches.

Another common discoloration is called bronzing, and this isn’t the kind of bronzing you get from tanning. Instead, the slight darkening of your skin starts in places like your elbows, knees or knuckles and spreads. Bronzing also can happen on the palms of your hands or heels of your feet, and it can vary in darkness levels.

All symptoms and skin findings should always evaluated with a thorough consultation and physical examination for an accurate diagnosis and treatment plan in order to exclude any underlying serious condition.

Read more: https://www.manhattandermatologistsnyc.com/treatment/skin-discoloration/

Working Hours:

Monday: 8AM–7PM

Tuesday: 8AM–7PM

Wednesday: 8AM–7PM

Thursday: 8AM–7PM

Friday: 8AM–5PM

Saturday: Closed

Sunday: Closed

Manhattan Dermatology Specialists

(Union Square)

55 W 17th St Ste 103,

New York, NY 10011

212-378-9984

Nearby Locations:

Union Square

Gramercy Park | Rose Hill | Kips Bay | Nomad | Murray Hill | Koreatown

10010 | 10016 | 10453 | 10017

Manhattan Dermatology Specialists

(Upper East Side)

983 Park Ave, Ste 1D1,

New York, NY 10028

(212) 427-8750

https://www.manhattandermatologistsnyc.com

Nearby Locations:

Upper East Side

Yorkville | Manhattan Valley | Lenox Hill | Sutton Place | Carnegie Hill | East Harlem

10028 | 10025 | 10021| 10022 | 10029

Payment: cash, check, credit cards.


Address:983 Park Ave, Ste 1D1, New York, NY 10028
tel.(212) 427-8750. Morning

Scale: + -


Added by: manhattandermatologists | Date Added: 04/30/2020 | Last Updated: 09/16/2020 | Page Views: 260
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

CONSULTATION CENTER FOR MEDICAL AND SOCIAL BENEFITS

1_800_366_9796_ЦЕНТР_КОНСУЛЬТАЦИЙ_ПО_МЕДИЦИНСКИМ_И_СОЦИАЛЬНЫМ_БЕНЕФИТАМ (10).png

 

Шукаю роботу медикам помічник

Працювала в Росії лікарем у поліклініці (стаж роботи 20 років). Працювала протягом року в Нью Йорку на посаді медикал асистент Усі необхідні документи маю
 

Шукаю роботу фармацевтом.

Мене звуть Тетяна, мені 28 років. Є диплом про вищу освіту, отриманий в Україні (магістр фармації). Досвід роботи в аптеці - 5 років у державній аптеці в РБ. Шукаю роботу в аптеці. Помічник фармацевта або будь-яка позиція, пов'язана з фармацевтикою. Англійська середня. З усіх питань писати або дзвонити за номером (848)3157303
 

МИ ЗУПИНИМО БІЛЬ У НОГАХ ПЕРШ, ЧИМ ВОНА Зупинить вас!

ЦЕНТР ВІДНОВЛЕННЯ СУДИН І ВІД при Sinai Diagnostics

НОГИ НАБИГАЮТЬ І БОЛЯТЬ

МИ ЗУПИНИМО БІЛЬ У НОГАХ ПЕРШ, ЧИМ ВОНА Зупинить вас!


Вам необхідно звернутися до Центру відновлення судин та вен при SINAI DIAGNOSTICS:
  • Якщо ваші ноги болять, набрякають, ви відчуваєте почуття холоду чи тяжкості в ногах – все це симптоми порушеної циркуляції крові, що призводить до атеросклерозу судин нижніх кінцівок.
  • Якщо ви курите або курили в минулому, то вам рекомендується пройти перевірку циркуляції судин ніг. Крім порушень у роботі легень, у курців порушується кровопостачання в ногах, що призводить до атеросклерозу нижніх кінцівок.
  • Якщо на ногах з'явилися венозні трофічні виразки, що не гояться.
  • Якщо вам призначено процедуру лазерного лікування вен. Перед прийняттям остаточного рішення проконсультуйтеся зі спеціалістами Центру відновлення судин та вен – друга думка допоможе вам прийняти правильне рішення та позбавить вас непотрібних процедур.
  • Якщо ви пройшли процедуру так званого лазерного лікування вен, але результат залишився невтішним і ноги продовжують набрякати.
  • Якщо у вас діабет, ожиріння, ви літні і втомилися думати про ходьбу як про щоденні тортури.

МИ ВІДНОВЛЮЄМО СУДИНКИ ТА РЯТУЄМО ВІДНИ!

Пацієнти судинного інституту Sinai Diagnostics

Лікуйтеся у лікарів світового рівня!
Багато хто чув про судинний інститут Sinai Diagnostics не тільки в Нью-Йорку та США, а й в інших країнах. Пацієнти згадують із вдячністю досвідчених лікарів, яким завдячують своїм здоров'ям, а багато і життям. До Судинного інституту Sinai Diagnostics доктор Колесніков запрошував лише лікарів світового рівня, директорів відділень провідних шпиталів Нью-Йорка в галузі радіологічної діагностики та судинної медицини. Але найважливіше, що у Судинному інституті Sinai Diagnostis з'ясовують, передусім причину, що призводить до венозної патології та інших захворювань.

Ми розмовляли з пацієнтами, які пройшли лікування в судинному інституті Sinai Diagnostics і записали реальні історії.

Пацієнт С. 65 років страждав від судом у правій нозі. "Я ходив до різних лікарів, але тільки в судинному інституті Sinai Diagnostics мені швидко, безболісно і ефективно провели процедуру відновної венопластики. І тепер ніч не перетворюється на пекло. У судинному інституті Sinai Diagnostics був поставлений правильний діагноз - синдром порушення циркуляції м'язів нижніх кінцівок, і після однієї процедури я відчув себе людиною, а не великомучеником!

Пацієнтка К. 70 років, насилу ходила, ноги хворіли весь час. "Після правильно поставленого діагнозу з'ясувалося, що проблема в пахових та тазових венах, які звузилися праворуч за рахунок спайок, а зліва були здавлені великим животом, що призвело до недостатності клапанів у нозі та розширення вен. Після кількох процедур болі в ногах пройшли".

Пацієнт Ю. 55 років, курець, багато років страждав на облітеруючий ендартеріїт і переміжну кульгавість. "Згадую з вдячністю співробітників Судинного інституту Sinai Diagnostics, і це не просто красиві слова. Після чищення артерій від атеросклеротичних бляшок мій стан значно покращав я перестав кульгати від болю".

Якщо у вас є діабет, високий тиск, високий рівень холестеролу, у вас можуть бути проблеми з кровообігом, навіть без симптомів.

Точна діагностика на ранній стадії може запобігти появі трофічних виразок, які можуть спричинити гангрену. Наслідки гіпертонії призводять до інфаркту, в судинному інституті Sinai Diagnostics застосовують сучасні профілактичні заходи, щоб уникнути цього. Тільки в судинному інституті Sinai Diagnostics проводиться найшвидша, безболісна та ефективна процедура відновлювальної венопластики.


2560 Ocean Avenue,Brooklyn, NY 11229
(718) 736-2303

 

WE'LL STOP YOUR LEGS PAIN BEFORE IT STOPS YOU!

VASCULAR AND VEIN RESTORATION CENTER at Sinai Diagnostics

LEGS SWELL AND HURT • HAVE CRAMPS • HEAVY LEGS • VARICOSIS

WE'LL STOP YOUR LEGS PAIN BEFORE IT STOPS YOU!

2560 Ocean Avenue,Brooklyn, NY 11229
718-866-3022