Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Support Israel

Support Israel
Ярмарок із Ізраїлю
Вхід вільний;
Розіграш квитків до Ізраїлю;
Легкі закуски; сувеніри
10 грудня 2023 року з 12 до 3 р.м.
На вас чекають незабутні зустрічі з представниками делегації з Ізраїлю: офіцерами, ветеранами, релігійними діячами та ін.
Ви побачите демонстрацію тактичного пістолета і, звичайно, торкнетеся неперевершеного єврейського мистецтва.
Унікальна можливість дізнатися про послуги, що надаються програмою Алії, сертифіковані безкоштовні ульпани, що дають можливість вивчати іврит онлайн і в кампусах по всій країні, а також дізнатися про Geula - програму для жінок-лідерів.
Адреса: Kings Bay Y; 3495 Nostrand Ave., Brooklyn, NY, 11229 , 2 floor.


Date Added: 12/04/2023 | Last Updated: 12/04/2023 | Page Views: 23
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Вибори до міськради Нью-Йорка

Вибори до міськради Нью-Йорка
Вибори до місцевих органів влади — до Міськради, в яких брали участь і російськомовні кандидати, відбулися на тлі того, що в нашій країні та й у нашому місті непрості часи.

 

Відкриття центру молоді на Брайтоні

Відкриття центру молоді на Брайтоні
Нещодавно було відкрито центр для підлітків Cteen Brighton Beach – FREE у синагозі за адресою: 2901 Brighton 6 Street, Brooklyn, NY, 11235, яку багато років очолює Раббай Герш Окунєв та Габбай Айзек Ліберман.

 

МАГІЯ

Знаєте у різних тут людей був, втрачав уже надію, але якось натрапив на Інстаграм однієї ворожки і вирішив їй подзвонити. Я особливо в це все не вірю, але все ж таки я не бачив іншого виходу. більше нічого. Чесно сказати був здивований від почутого, тому що вона сказала багато чого за мене та мою дівчину. Ми розлучилися з моєю дівчиною.Що я тільки не робив щоб її повернути, але вона пішла до іншого. Я попросив допомоги у ворожки, на що вона сказала, що зможе допомогти за деякий час. Так і сталося! Дівчина моя почала проявлятися, дзвонити мені і ми помирилися. Зараз ми разом і все добре. Якщо вам потрібна справжня допомога, то залишу її ватсап і вайбер і посилання на її інституцію. +380638055486
 

магія

Я зверталася до Варічки. На консультації мене вразила неймовірна точність у діагностиці ситуації. Це з перших хвилин зустрічі вселяє довіру, хоча Майстра видно й так одразу. Велике спасибі Варічці за структуровану, чітку, правдиву інформацію та передбачення. Я звернулася до неї, щоб вона мені допомогла повернути мою другу половинку, і мені дійсно пощастило, що я знайшла справжню ворожку. Вона за тиждень повернула мого коханого. Щиро рекомендую ворожку Варечку всім, хто хоче розібратися в собі, повернути коханого, стати на шлях і дізнатися майбутнє, так і тим, кому потрібна реальна допомога в розумінні того, що відбувається в житті, вона працює дуже уважно і реально допомагає, приймає дистанційно по вайберу та ватсапу, її номер +380632574828
 

MAG

I am very pleased with the way Lilichka works +380638055486 Viber/Whats App. She sees through, it’s really fascinating, and she also helped me bring back a relationship that seemed doomed to failure. We fought and broke up with the guy all the time, I didn’t know what to do, so I turned to Lily. During the diagnostics, she told me everything and explained everything, and we started working with her. And it was she who helped us save our relationship, it was she who helped us continue to live together and happily. And now we always turn to Lilichka, she is our Guardian Angel!!!