Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Tutoring

Mathematics, Physics. Online lessons Skype. Педагог із 30-річним досвідом роботи допоможе вирішити Ваші проблеми не дорого. 929 617 4541


Date Added: 09/09/2023 | Last Updated: 09/09/2023 | Page Views: 42
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

English lessons

An experienced teacher offers English lessons. Reading, writing, speaking and understanding language aloud (listening), overcoming language barriers. Lessons on the Oxford and Cambridge educational complexes.
 

Уроки корейської мови

Я учитель корейської мови. Допоможу вивчити мову з нуля до підготовки до міжнародного іспиту TOPIK. Заняття проходять у зручній для вас обстановці по zoom у будь-який час. Для занять нічого купувати не потрібно, тому що я надаю всі необхідні матеріали.
 

Розмовна англійська для дорослих з нуля, Zoom/Skype

Для початківців - базова розмовна англійська на кожен день. Базові навички, упевненість у вирішенні повсякденних питань, багато розмовної практики. Навчальні матеріали та відео з носіями мови. Для середнього рівня – навчальні матеріали на базі реальних відео та текстів. Обговорення тем сучасного життя. Перше заняття – безкоштовно. Вартість 1 години – $15.
 

Вчитель англійської мови

Дипломований спеціаліст, Master of Arts in English language and literature, вчитель англійської мови пропонує приватні уроки англійської мови школярам 1-11 класів. Алієва Арзи Юсуфівна, тел.: 917-9006194, e-mail: [email protected]
 

Certified Math Teacher

Математика
Certified Math Teacher
20+ years of experience. Algebra I, II,
Geometry, Pre-Calculus, Calculus,
Trigonometry, SAT, ACT

(646) 256-7795