Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Vacation Spirit

Здійсніть свої мрії в реальність з Vacation Spirit - повним комплексом туристичних послуг!

Ми пропонуємо підбір турів, екскурсії, допомогу в оформленні документів та тури до будь-якої точки світу. Незалежно від ваших уподобань - екскурсійні, лікувальні, VIP-відпочинок, екзотичні, пляжні, гірськолижні або дитячі тури, ми зробимо все можливе, щоб ваш відпочинок був незабутнім. Ми також пропонуємо бронювання авіа та залізничних квитків, візову підтримку та бронювання готелів у будь-якій країні світу. Наша команда завжди готова надати цілодобову підтримку туристам, які перебувають на відпочинку.

Зверніться до нас сьогодні та відкрийте двері у захоплюючі пригоди!


Date Added: 10/25/2023 | Last Updated: 11/22/2023 | Page Views: 30
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Selling a ready-made online business

Selling online ready-made business startup. The platform sells air tickets, tours, online hotel bookings, cruises and boarding houses. You can manage your business from anywhere in the world or entrust it to trust management.
 

Rest Retreat Lake Yoga

REST AND HEALTH OF THE WHOLE BODY
Author's cleansing program
and turnkey rejuvenation on the miracle lake

in a warm mineral spring
-deep cleansing of the body
-rejuvenation
-strengthening the immune system
-relieving chronic fatigue syndrome, increasing tone and energy
-treatment of joint pain, arthritis, rheumatism, radiculitis
- normalization of pressure
-weight loss

The program includes accommodation, meals, bathing in the spring, yoga + additional services
(941) 800-7502


 

Excursions in Budapest-Hungary and Vienna with a guide in Russian

-One-day excursions in Hungary. -One-day excursions to Vienna departing from Budapest. - Rent and hire a premium car with a driver. Rent and rental of buses of different sizes and classes with a driver. - VIP service, exclusive programs in Budapest. - Tourist and transport services in Budapest and Hungary. Travel services throughout Europe, departing from Budapest and Vienna. - Corporate services. - Bicycle tours in Hungary, active holidays in Hungary. - Services of Russian/Hungarian translator in Budapest-Hungary, assistance.
 

Class C 23-25 (M)

Місткість до 5 осіб: 3 дорослих та 2 дітей. Маневрений та компактний будинок на колесах C-Класу. Три ліжка: одне над кабіною (243х139 см), одне в задній частині салону (203х137 см) і обідній столик, який можна розкласти в ще одне ліжко (177х106 см). Автомобіль: шасі: Ford двигун: V8/V10, бензин витрата палива: 25-35 л. на 100 км. АКПП паливний бак: 208 л. підходить категорія У габарити авто: довжина 6,7 - 7,3 м., ширина 2,65 м., висота 3,65 м. кількість місць з ременями: 5 шт. з урахуванням місця водія Житловий модуль: спальні місця: 5 двоспальне ліжко в задній частині салону: 203х137 см двоспальне ліжко над кабіною: 243х139 см обідня зона, що розкладається 177х106 см душ поєднаний з санвузлом умивальник об'єм бака чистої води: з душу та умивальника): 106 л об'єм бака для чорної води (з туалету): 83 л Оснащення кемпера: холодильник (працює автономно від газу чи електрики) плита на 3 газові конфорки мікрохвильова піч обігрівач автобудинку (працює від газу) кондиціонер (працює від 110 В або від генератора) бойлер нагрівач води (об'єм 22 л) генератор Умови бронювання вік орендаря більше 21 року, права категорії B Мінімальний період оренди 7 діб. *Фінальні умови та ціни можуть відрізнятися від зазначених. Уточнюйте у менеджера. 110-250 $ на добу
 

Туристичні та транспортні послуги у Будапешті та Угорщині-Оренда легкових авто та автобусів з водієм

Туристичні та транспортні послуги по Будапешту та Угорщині. Туристичні послуги Європою з відправленням з Будапешта та Відня. - Індивідуальні екскурсії у Будапешті на транспорті гіда/туристів. - Екскурсії для (автобусних) груп Будапештом та іншими містами Угорщини. - VIP обслуговування. - ексклюзивні програми. - Транспорт / трансфери по Будапешту-Угорщині та в міста Європи. - корпоративне обслуговування. - Послуги російського/угорського перекладача в Будапешті, асистанс. ЗАМОВИТИ: Мобільний, Viber, WhatsApp: + 36 20 490 4062 З Росії: + 810 36 20 4904062. E-mail: [email protected] www.budapestguide.ewk.hu