Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

White + Warren Holiday Sale

Тільки протягом двох днів на святковому розпродажі White + Warren можна придбати кашемірові палантини, шарфи, рукавички, шапки та светри!
5 грудня з 8 ранку до 6 вечора вхід вільний, а з 6 вечора до 7 вечора необхідно зареєструватись на сайті [email protected] . 6 грудня вхід вільний весь день.
5 – 6 грудня


Date Added: 11/30/2023 | Last Updated: 11/30/2023 | Page Views: 30
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

AYA MUSE Sample Sale

For one week only, you can shop women's clothing from AYA MUSE in the sample sale! All sales are final. There are no returns or exchanges.
7 – 11 February
Free admission

 

Halfdays Sample Sale

For one week only, 260 pieces of functional and fashionable clothing from Halfdays for the modern woman are on sale! All sales are final. Returns or exchanges are prohibited.
March 12 - 17
Free admission

 

Universal Standard Sample Sale

Купуйте жіночий одяг великих розмірів 00 – 40 зі знижкою до 90% на розпродажі зразків Universal Standard у Нью-Йорку! На вас чекають розпродані моделі, архівні скарби та єдині у своєму роді зразки, які ніколи не потрапляли на сайт. Лише кредитні картки. Всі продажі є остаточними, повернення та обмін не проводиться.
16 – 19 листопада
Вхід вільний

 

Janis Savitt Sample Sale

Лише протягом чотирьох днів на розпродажі зразків ювелірних виробів Janis Savitt можна отримати знижки до 85% на вишукані та модні прикраси всіх розмірів! Браслети, сережки, намиста та кільця в обмеженій кількості. Всі продажі остаточні.
4 – 7 грудня
Вхід вільний

 

Self-portrait Sample Sale

Купуйте розкішний жіночий та дитячий одяг зі знижками до 80% лише два дні! Забронюйте свій таймслот. Останній вхід – за 30 хвилин до закриття. Готівка не приймається тільки основні кредитні картки, включаючи AmEx. Усі продажі остаточні - повернення чи обмін не провадиться.
21 – 22 листопада
Необхідне бронювання