Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Музичний спектакль «Три кота: Міу-Міу-Ялинка»

Ура! Новий рік не за горами!
Найяскравіше, захоплююче та нереально веселе новорічне шоу підготували для вас улюблені герої мультсеріалу «Три коти» Коржик, Карамелька та Компот.
Fri, Dec 22, 2023, 6:30 PM
BMS Theater - Brooklyn Music School

https://www.vesnatickets.com/tour/Tri-Kota-2023/4772/tickets
«Міу-Міу-Ялинка» - це новорічна вистава, в якій на одній сцені з'являться всі герої мультфільму в гарних реалістичних костюмах. На них чекають незабутні пригоди, які вони розділять разом із нашими юними глядачами. Захоплюючий сюжет, безліч улюблених пісень, жартівливі жарти, трюки, фокуси та чудовий новорічний настрій від «Трьох Котів».
Приходьте, міу-міу-міу!
УВАГА: НЕОБХІДНО НАБИВАТИ КВИТОК НА КОЖНУ ДИТИНУ ПОЗА ЗАЛЕЖНОСТЬ ВІД ВІКУ!


Date Added: 10/04/2023 | Last Updated: 10/04/2023 | Page Views: 104
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

КОМАНДА «НЕЩАСНИЙ ВИПАД»

Команда «Нещасний Випадок» уперше у США з великим концертом на честь 40-річчя гурту! На глядачів чекають усі хіти за 40 років існування колективу.
Sat, Feb 17, 2024, 7:00 PM
The Cutting Room, New York City, NY

 

Hauser

Fit for a King
The award-winning cellist Hauser is going on tour this summer. A powerhouse in the musical world, Hauser not only plays classical cello music, he also delves deep into rock and pop music and has played with musical legends such as Elton John and the Red Hot Chili Peppers. He's even played twice for King Charles of the United Kingdom, so join in with royalty and get your tickets to see Hauser today!
Thu, Jun 6, 8:00 PM

 

SKOFKA

Ukrainian rap artist Skofka, the author of one of the most popular tracks during wartime, announces the first tour in North America.
Sun, March 10, 2024, 9:00 RM
Melrose Ballroom, New York City, NY

 

Prankers Band. Grand America Tour.

Колектив веселих та кмітливих хлопців "Prankers Band" проведуть великий тур Північною Америкою та здивують вас своїми виступами! Трюки з волейбольними м'ячами, балалайками та віниками, демонстрація сомів з ПРИП'ЯТІ, фокуси з термосами та шоу лисих та волохатих кицьок!
 

Після трирічної перерви симфонічний оркестр Shen Yun із радістю повертається до Нью-Йорку!

Два концерти симфонічного оркестру Shen Yun відбудуться у престижній залі Девіда Геффена Лінкольн-центру в неділю 22 жовтня, о 13:00 та 17:00. Вислів музики Заходу та Сходу настільки ж контрастні, як Інь та Ян, але так само доповнюють один одного, якщо їх майстерно об'єднати. Симфонічний оркестр Shen Yun гармонійно поєднує ці дві музичні традиції. Широкий емоційний діапазон музики, що плавно поєднує в собі велич західного оркестру з неземною красою китайських мелодій, незрівнянно передає всю глибину людських переживань. На любителів симфонічної музики чекає незабутній концерт, здатний торкнутися серця, "вигодувати" духовно і підняти настрій. До програми симфонічного оркестру входять класичні твори європейських композиторів, а також повністю оригінальні композиції, які підкорили музикантів, критиків та глядачів у всьому світі з моменту дебюту оркестру в Карнегі-холі 11 років тому. «Музика потужна, гарна! Вона вистачає тебе, і ти підіймаєшся разом з нею». -Домінік Фельмі, президент Женевського оркестру "Неперевершено! Неповторно! Неповторно!" — Чарльз Уодсворт, художній керівник та засновник Товариства камерної музики Лінкольн-центру Послухати приклади оригінальних композицій симфонічного оркестру Shen Yun та придбати квитки можна на сайті оркестру: shenyunsymphony.com