Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Clairvoyant

A loving husband unexpectedly left the family. Words cannot describe what I experienced and how bad and painful I felt. Every day there were tears and thoughts about him... I didn’t know how I could continue to live. A friend advised me to turn to Lilichka, since she also helped her a lot at one time. To be honest with you it was difficult to trust her, after all, she was a stranger, I had never even seen her, but I took a risk, and I don’t regret it at all, but on the contrary, I am very grateful to her. Lilya told me everything herself, even what problem I came to. Lilichka not only calmed me down, but also I brought my husband back to the family in a short time! I am very grateful to Lilichka for preserving my happiness! Now we are together and everything is wonderful with us! I recommend +380638055486 viber/whatsapp


Date Added: 01/02/2024 | Last Updated: 01/02/2024 | Page Views: 31
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Upgrade your Instagram ❗❗❗

Upgrading your Instagram ❗❗❗my name is Alexander, I’m ready to take on the development of your Instagram page, I have extensive experience in this matter, I took courses and gained knowledge from leading specialists in Russia, I developed Instagram in my stores for many years. I’m ready to take on the development of your personal page or your business, if interested, write to Telegram, Whatsapp, SMS or just call +13476999089❗❗❗there are two options for the price, for $50 a day I will manage your page according to the Instagram algorithm , you send me the content yourself, for $100 a day I will come to you, for example, to your business, take the necessary photos, videos, create content, process photos and videos, and post them accordingly, also relying on Instagram algorithms.
 

Допоможіть відновити Спасо-Преображенський собор

Допоможіть відновити
Спасо-Преображенський собор м. Одеси
Благодійний фонд Митрополита Агафангела
Телефон для зв'язку в Україні
+38(067) 702-6888

 

Ворожка

Моя душевна рана залишилася на все життя ... Біль, розчарування, образа я з цим жила 7 місяців. Мій чоловік загуляв, знайшов собі іншу на роботі. Відразу я не розуміла в чому справа, шукала в собі причини, робила все для того, щоб зберегти свою сім'ю. В один вечір мій коханий чоловік прийшов пізно після корпоративу і сказав, що більше так не може. Розповів що у нього є інша і вони разом більше пів року. І пішов. Я йому віддала свої найкращі роки, а він мене кинув. На телефонні дзвінки не відповідав і більше не приходив додому. А я в чотирьох стінах залишилася з дитиною одна. Довго намагалася повернути її але нічого не виходило. Поїхала до подруги в інше місто в гості, розповіла їй свою ситуацію. вечора.Я якщо чесно не вірила в це все та й пізно було.,але моя подруга наполягла.Я зателефонувала,відповіла дівчина з дуже приємним голосом,я спробувала їй пояснити з чим я звернулася,вона мене зупинила і сама розповіла як воно дійсно є З наступного дня Оріся почала проводити обряд, щодня ми були з нею на зв'язку. У зазначені терміни мій чоловік почав мені писати смс, потім дзвонити, а через тиждень зовсім повернувся додому. Як же я була щаслива, а малюк від чоловіка зовсім не відходив. Дуже ми за ним скучили. Як добре що моя подруга порадила і наполягла щоб я зателефонувала Орисі.
 

Extrasens

ЯСНОВИДНА ОРІСЯ!!! Перевірений людина не тільки мною. ГАДАЄ І БАЧИТЬ МИНУЛЕ І МАЙБУТНЄ!!! Але найголовніше, що вона змогла зробити те, що не одному магу і ворожці не було під силу. іншої жінки.Це просто якесь диво.ОРИСЯ сильна у своєму дарі.ЇЇ ДАР ВІД БОГА..Вона допомагала не тільки мені.Я ЗАЛИШАЮ ТУТ ВІДГУК, щоб зверталися саме до неї, тому що вона дійсно має дар і ясновидіння. Пишу її номер +380 (93) 007 14 93 (ватсап вайбер)
 

mag

Є СПРАВЖНЯ ВОРОЖКА, ПЕРЕВІРЕНО .... МОЯ історія про кохання. Непередбачуваного, божевільного кохання. Мені 45. І я не вірила у казку. Був шлюб і не один. Але в моє життя увійшов чоловік і поміняв моє життя просто кардинально. Кохання, пристрасть, ну ви розумієте. Потім він просто взяв і зник, сказав що йому потрібен час подумати. У мене був шок, я довго не могла зрозуміти, у чому справа. І звернулася до ворожки, за що їй вдячна. Вона сказала багато і за минуле і чому пішов ... Сказала що допоможе його повернути. Так і сталося. Минув час і він запропонував заміж. Я напишу вам її вайбер і ватсап (звичайного номера немає у неї, тільки так додзвонюйтесь або пишіть їй, вона завжди відповідає. +380930071493