Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Барви осені

Свято (так-так, саме свято!) — виставка, присвячена фарбам осені, організована ентузіастами Гільдії єврейських художників та майстрів прикладного мистецтва — відбулося у Brooklyn Public Library — Kings Bay Branch.
Велику роботу провела Ніна Ципіна — ентузіаст своєї справи, організатор виставкової діяльності, і їй багато вдячних.
Її панно з черепашок, виготовлене разом із чоловіком - Матвієм Соловйовим, теж знаходиться на виставці і знову дивує глядачів. Завдяки таким людям, які понад 20 років тому об'єдналися, стало можливо розповідати про наших талановитих співвітчизників і в Америці, і далеко за її межами, і в країнах, звідки вони іммігрували.
Роботи представили непрофесійні художники: картини, фотографії, вироби з черепашок, дерева, ювелірні прикраси із розплавленого у мікрохвильовій печі скла, вишивки бісером. Виставка допомагає нам побачити красу навколо, яку ми часто не помічаємо через те, що поспішаємо на роботу чи додому, занурені у якісь проблеми. Дякуємо художникам, які не дають нам пройти повз красу осінніх фарб, допомагають здивуватися і порадіти дивовижному різнобарв'ю нинішнього Брукліна, "в багрець і золото одягнені" вулиці та парки нашого міста.
Багато на виставці чудових невеликих мальовничих фото- та прикладних робіт (автори Ф. Райхер, Г. Кац, А. Немеровська, М. та Я. Клейнермани, Л. Калініна), які захоплюють.
Як завжди яскраві, ювелірні прикраси Леоніда Грінберга — каміння, хоч дорогоцінні алмази, але дорогі за майстерністю. Його творчість завжди зустрічається глядачами на ура. Художні інтереси його безмежні: від величезних вітражів до дрібних ювелірних прикрас. Леонід Грінберг зараз освоює нову техніку — плавлення скла у мікрохвильовій печі.
Цікаво про себе розповіла одна з учасниць виставки: "Я народилася в країні, де пензлики були в дефіциті, і я робила пензлики зі свого власного волосся".
Є художники, члени Гільдії, які пишуть день та ніч. У закоханої в мистецтво Людмили Лейбович усі стіни у квартирі завішані картинами!
Звісно, події в Ізраїлі нікого не залишили байдужими. Осіння подія 7 жовтня знайшла відображення на цій виставці: свічки, прапор Ізраїлю та страшна дата, коли ми втратили 1400 людей, і ще багато хто досі у полоні, заручники.
Представлені й великі роботи олією, я сказала б — професійні, класичні роботи. Наприклад, талановита художниця Нонна Селіпанова написала велику цікаву картину "Палац в осінньому парку" - плід тримісячної праці.
Є ще й роботи, в яких відбито не лише осінь року, а й, як висловився Ельдар Рязанов, осінь життя — дуже виразні та цікаві портрети людей похилого віку.
На згадку про фотохудожника Євгена Вепринського, який нещодавно пішов від нас, його дружина привезла чудові фотографії, які публікувалися в газетах Нью-Йорка.
У члени Гільдії єврейських художників, серед культурних та інтелігентних особистостей, приймаються талановиті люди різного віросповідання. Цікавий художник Джеффрі Берман, американець, який нещодавно вступив у Гільдію і показав на виставці свої роботи, розповів, що після 11 вересня 2001 року був запрошений до госпіталю для проведення з хворими на арт-терапію за допомогою малювання. Понад 100 робіт цього художника купили у Coney Island Hospital.
Загальний дизайн виставки успішно здійснювала художниця-професіонал Зіна Келебеєва.
Осінь - пора збирання врожаю, і ця виставка - тому підтвердження: "урожай" був чудовий. Бажаю творити ще й ще на радість людям. Мені так приємно писати про ентузіазм та майстерність наших талановитих людей.
Марина Лагунова


Date Added: 11/30/2023 | Last Updated: 11/30/2023 | Page Views: 37
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Real help. Return of loved ones. Removal of negativity.

I NEVER KNEW THAT YOU CAN SEE A PERSON’S DESTINY BY A PHOTO. WHEN I APPROACHED VARECHKA, SHE TELLED HERSELF ABOUT MY PAST AND PRESENT, NAMED THE NAMES OF PEOPLE, IMPORTANT DATES, AND AT THE END TELLED WHAT I CAME TO HER FOR. I WAS SHOCKED, I GOT GOOSBLEMS AND TEARS IN MY EYES...SHE CALMED ME AWAY AND SAID SHE WILL HELP IN MY DIFFICULT SITUATION. I WANT TO EXPRESS THANK YOU TO VARECHKA FOR RETURNING MY HUSBAND TO THE FAMILY. I ORDERED A RITE FROM HER, EVERYTHING WAS DONE EXCELLENTLY AND CLEARLY AS AGREED TO ROCKY.AFTER THE RITE IS MINE MY HUSBAND IS RETURNED AND WE LIVE SOUL TO SOUL! ALSO VARECHKA HAS PROTECTED THE RELATIONSHIP! I AM VERY THANKFUL TO VARECHKA FOR HELPING IN A DIFFICULT MOMENT FOR ME. I WILL LEAVE HER NUMBER +380632574828 WhatsApp/Viber
 

Продам ліки без рецепта нью-йорк 1-718-502-6550

Продам ліки Бруклін Нью-Йорк без рецепта: ципрофлоксацин, віагра, сіаліс, силденафіл, тадалафіл, преднізолон, лосартан, валсартан, каптоприл, вольтарен(диклофенак) зол , Фінастерид, фуросемід можлива відправка в інші штати Контакт: Телефон або Whatsapp: 1-718-502-6550
 

Талановиті люди, які мешкають поряд з нами

Талановиті люди, які мешкають поряд з нами
Багато добрих справ на рахунку Гільдії Єврейських художників та майстрів образотворчого та прикладного мистецтва.

 

NOTICE FOR PUBLICATION

NOTICE FOR PUBLICATION
NEW YORK STATE SUPREME COURT, NEW YORK COUNTY - Case No. 452144/2023
Court contact information can be found at www.nycourts/gov .


 

Selling a speed bike

Selling a used bike, good condition, running. $60