Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Талановиті люди, які мешкають поряд з нами

Багато добрих справ на рахунку Гільдії Єврейських художників та майстрів образотворчого та прикладного мистецтва.
Нещодавно у Brooklyn Public Library — Kings Bay Branch відбулася виставка двох чудових майстрів: фотохудожника та музиканта Григорія Каца, а також художника Руфата Ісмаїла-Заде, який робить альфрейні роботи на стінах, перетворюючи квартиру на затишне місце, куди хочеться повертатися, де хочеться жити.
Організатори урочистого заходу приурочили експозицію до єврейського Нового Року, і це є величезною заслугою координатора виставкової діяльності Ніни Ципіної.
Мені завжди приємно писати про наших талановитих людей! Григорій Кац іммігрував до Нью-Йорка з Одеси у 1992 році. Руфат Ісмаїл-Заде — уродженець Баку, випускник бакинського будівельно-архітектурного інституту іммігрував у 2000 році, а живучи в Баку, брав участь у багатьох архітектурних проектах, які й сьогодні прикрашають місто-красень Баку.
На виставці демонструвалися роботи Григорія Каца. Це цікаві фотографії, на яких відображені найбільш своєрідні фрагменти архітектурних будов, які можна побачити лише тоді, коли їх фотографують у збільшеному вигляді, що свідчить про майстерність талановитої людини. Під час презентації звучали приємні звуки музики Григорія, яка не дратувала та не відволікала від виставки, а дарувала приємні почуття. Це була дивовижна музика! Це була, на мою думку, особливість виставки. Говорячи про сучасну музику, це явище рідкісне, якщо не сказати унікальне. Музика та фотографія – це хобі Григорія.
Говорячи про твори Руфата Ісмаїл-Заде, написані малярськими фарбами, відчуваєш, що результат вражаючий! Однозначно, це різносторонній художник, його роботи прикрашають багато престижних офісів та квартир у Нью-Йорку.
Незважаючи на зливу, прийшло багато поціновувачів прекрасного. Багато теплих слів вони сказали про Григорія Каца і Руфата Ісмаїл-Заде. На виставку відвідала уродженка Китаю, знавець мистецтва Ying Tan, яка активно виступає проти закриття шкільної програми для обдарованих дітей. Такі програми для талановитих учнів із російськомовних та китайських сімей допомагають і вдома батькам приділяти велику увагу дітям. І не секрет, що ці учні закінчують школу та вступають до престижних університетів, стають успішними професіоналами. На виставку прийшла і Любов Микитянська, яка, працюючи у єврейському общинному будинку Bensonherst, допомогла багатьом людям знайти себе у мистецтві. Я хотіла б подякувати Ніні Ципіній — ентузіасту своєї справи, організатору виставкової діяльності Гільдії. Адже завдяки таким людям, які понад 20 років тому об'єдналися, стало можливо влаштовувати виставки. Про авторів дізналися далеко за межами країн, звідки вони іммігрували. Хочу висловити подяку Тетяні Назаренко, яка на сторінці Facebook публікує фотографії з виставок Гільдії. І я не перестаю захоплюватися моєю чудовою громадою, де багато талановитих людей. Гільдія єврейських художників та майстрів прикладного мистецтва робить велику справу – популяризує мистецтво, прилучає людей до краси, а головне – дарує їм радість творчості.
Марина Лагунова


Date Added: 09/28/2023 | Last Updated: 09/28/2023 | Page Views: 54
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Gadalka

Бачу тут різні історії та ситуації, але й сама через таке пройшла. Щаслива, що мені пощастило знайти Олександра. Звернулась я спочатку щоб погадати і побачити здібності людини ... Але, для мене було не найголовнішим ворожіння, для мене важливо було повернути молоду людину. Різке зникнення коханого було незрозумілим для мене, мене він заблокував скрізь де тільки можна було, хоча до цього присягав мені у своїй любові три роки. Три роки чудових стосунків... Я була вражена, коли Олександр мені все розповів у деталях і навіть з іменами! Я не роздумуючи, попросила у нього допомоги. Він пояснив як буде збудовано роботу і що потрібно буде робити. Довго чекати не довелося – милий був поряд за два тижні. Я дуже вдячна Олександру, що повернув мені коханого вчасно, як і казав! Дуже сильна маг і дуже сильна людина, яка може допомогти у важкій ситуації. Тепер справді можу підтвердити і кажу, що таки є люди з особливим даром! Завжди буду вдячна Олександру! Ось його номер +380971792179
 

Ворожка

БУВАЄ ТАКЕ У ЖИТТІ ЩО НЕ МОЖЕШ ЗНАЙТИ ВИХІД І ЗВЕРТАЄШСЯ ДО ЛЮДЕЙ З НЕЗВИЧАЙНИМИ ЗДІБНОСТЯМИ. все провалилося. Чоловік пішов до коханки. А прожили ми щось майже 8 років. Взяла себе в руки зателефонувала Ворожці. !!!Мій чоловік тепер з нами і у нас все добре.Коханки як геть зняло ..Я іноді дзвоню їй і раджусь.Кому потрібна допомога пишіть, дзвоніть даю її телефон
 

магія

Я зверталася до Варічки. На консультації мене вразила неймовірна точність у діагностиці ситуації. Це з перших хвилин зустрічі вселяє довіру, хоча Майстра видно й так одразу. Велике спасибі Варічці за структуровану, чітку, правдиву інформацію та передбачення. Я звернулася до неї, щоб вона мені допомогла повернути мою другу половинку, і мені дійсно пощастило, що я знайшла справжню ворожку. Вона за тиждень повернула мого коханого. Щиро рекомендую ворожку Варечку всім, хто хоче розібратися в собі, повернути коханого, стати на шлях і дізнатися майбутнє, так і тим, кому потрібна реальна допомога в розумінні того, що відбувається в житті, вона працює дуже уважно і реально допомагає, приймає дистанційно по вайберу та ватсапу, її номер +380632574828
 

Martin Luther King Day

Martin Luther King Day
The American holiday dedicated to the fighter for the rights of African Americans, Nobel Peace Prize laureate Martin Luther King, was celebrated in different ways by New Yorkers.

 

ЯСНОВИДНА

Я зустріла свою другу половинку. У нас все було чудово але втрутилася інша дівчина і він пішов до неї. Сльози… Біль… Такий удар… Моєю останньою надією стала Варя. Я її знайшла на форумах, її радили як найсильнішу ясновидець, і вона виправдала мої очікування. Розповіла такі речі, що знала тільки я. Запропонувала провести обряд на усунення суперниці. Я навіть не думаючи погодилася і не пошкодувала ні на секунду. Мій коханий повернувся через 7 днів, як і обіцяла Варечка! Я просто плакала від щастя! Він став таким ніжним, дбайливим я просто принцеса в його руках стала. Вона врятувала мене і моє особисте життя, зараз я можу назвати себе щасливою жінкою. Дякуємо за те, що даруйте людям щастя і любов! Нехай її доброта повернеться їй втричі!