Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Допомога військовослужбовцям

Не перестаю захоплюватися шановними гідними людьми, багато з яких пережили жахи Голокосту, члени нью-йоркської Асоціації в'язнів гетто та концтаборів, відвідувачами Social Adult Day Care Center Maaser на Брайтоні.
Це малозабезпечена група населення, але вони зібрали гроші для солдатів Ізраїлю, як тільки довідалися про страшні події, коли внаслідок терористичної атаки ХАМАСу, що призвела до війни, загинули 1400 мирних ізраїльтян. Багато хто виявився заручниками, величезну кількість людей поранено та отримали психологічні травми.
Ці люди для багатьох приклад у них навчаються. Незважаючи на важкі життєві випробування, що випали на їхню частку в дитинстві: війну, гетто, голод, втрату батьків, вони не стали злими, допомагають не лише своїм родичам та друзям, а й знайомим та незнайомим людям в Ізраїлі та Україні.
Дорогі Толя та Єва Круголець, Люся Гладковітцер, Поліна Жорницька, Женя Затуранська і, звичайно, Женечка Левіт – соціальний працівник центру Аллочка Рафаїлова – директор центру та всі відвідувачі центру Maaser! Будьте здорові!
Марина Лагунова


Date Added: 11/09/2023 | Last Updated: 11/09/2023 | Page Views: 50
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Staten Island

Staten Island
For rent 3 BDR/3 bth in a private house, three levels,
excellent renovation, yard, parking,
close to the ocean, transport and shops. $2,800
Victor LRE • 917-254-2626

 

He who seeks will find!

He who seeks will find!
Honor and praise to those who, despite all the difficulties, achieved their goal, but I would like to draw the attention of others to the diversity of opportunities in America.

 

Magic

I personally know a clairvoyant magician. He works remotely. He guesses wonderfully. The first time I turned to him three years ago was to get my husband back and remove the negativity. I was very worried that it wouldn’t work out and I’d be throwing money away, but the desire to save the family took over, especially when I was convinced that he saw the situation completely and knew what to do. Thank God, Michael’s rituals did their job. I could just feel it when he was working. My husband returned and became very attentive to me. Now I turn to Mikhail just to see the situation. If anyone decides to contact him, I will leave his number +380933782050. Thank you Mikhail!
 

Ворожка

Залишаю свій відгук на подяку Ліночці. У нас з чоловіком було все добре, потім в якийсь момент я зрозуміла що він мене уникає у всіх сенсах. все йому було не так....в результаті він сказав що мене розлюбив,і полюбив іншу...То що я відчувала тоді я нікому не побажаю-нестерпний біль. Від безвиході я зверталася до ворожок і не однієї але ніхто мені не допоміг.. Але потім я набрала Ліночку, я була в шоці. правдою. І сказала до кого пішов чоловік і чому. Я попросила Ліночку повернути мені мого чоловіка і колишні стосунки. Протягом двох тижнів чоловік почав дзвонити, а потім з речами приїхав додому. з чоловіком стали чудовим. Живемо душа в душу. Номер +380 (99) 748 22 35
 

Продам ліки США Нью-Йорк без рецепта: антибіотики, віагра, сіаліс, силденафіл, тадалафіл

Продам ліки Бруклін Нью-Йорк без рецепта: антибіотики, віагра, сіаліс, силденафіл, тадалафіл com