Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Дізнайтесь більше про психологію та саморозвиток

Дізнайтесь більше про психологію та саморозвиток
Приєднуйтесь до наших експертів
на безкоштовних веб-інарах.
Онлайн школа практичної психології Wopsy
world-psy.com


Date Added: 10/06/2023 | Last Updated: 10/06/2023 | Page Views: 59
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Magia

Я НАПИШУ ВІДГУК ПРО ОДНУ Ворожку, ПОРУНУЛА МЕНІ ЩАСТЯ!! Назвати себе щасливою людиною? Не могла. Начебто є робота, дитина. Але щасливою в коханні назвати не можу себе. та пішов. Дуже важко було. Вирішила звернеться через подругу до ворожки. ОРИСЯ ЗМОГЛА ПОВЕРНУТИ МЕНІ УЛЮБЛЕНОГО. Дивиться вона так, як читає книгу. Говорить так зухвало і правда за минуле і що є, що до сліз доводить. ЖИВЕМ РАЗОМ. СПАСИБІ ГОРИСЯ ВАМ ВЕЛИКЕ. Я ВСІМ РАДУ ВАС. Я рекомендую!!! Ось її телефон +38 093 007 14 93 (дзвоніть їй на вайбер і ватсап, вона завжди відповідає)
 

E-book “The Real Universe”

I offer a popular science e-book in pdf format “The Real Universe”. It presents new hypotheses about space, time, matter and the Universe as a whole. Please share this announcement with your science-interested friends.
 

magia

ХОЧУ НАПИСАТИ ВІДГУК ПРО ДОБРЕ, ПЕРЕВІРЕНУ ЛЮДИНУ (ворожка-ясновидяча) ЛІЛІЯ!!! Ця людина змогла зробити для мене багато. То що звичайним людям, нам не під силу. Моя історія банальна, але скажу коротко. мені що моя дитина народилася хвора і що я у чоловіка друга дружина, за маму мою багато сказала, я зрозуміла що вона мені точно допоможе. ЛИЛИЧКА Я ПРИНОШУ ВАМ СВОЮ ВДЯЧНІСТЬ І ПУСКАЙ ЛЮДИ ЧИТАЮТЬ І ЗНАЮТЬ ЩО ВИ СПРАВЖНІЙ МАГ!!! Ліля змогла повернути мої стосунки з чоловіком, зняла з нього приворот, який зробила коханка. +380638055486 телефонуйте на ватсап або вайбер-вона завжди відповідає).
 

Magia

Скажу двома словами. Знаю особисто прозорого мага. Працює і дистанційно, і приймає особисто. Ворожить чудово. Вперше я до нього звернулася три роки тому, щоб повернути чоловіка та зняти негатив. Сильно переживала, що не вийде і даремно викину гроші на вітер, але бажання зберегти сім'ю взяло нагору, особливо коли переконалася, що ситуацію він бачить повністю і знає, що робити. Слава Богу, обряди Михайла зробили своє. Я прямо відчувала, коли він працював. Чоловік повернувся і став дуже уважним до мене. Зараз до Михайла звертаюся тільки подивитися ситуацію. Якщо хтось вирішить до нього звернутися залишу його номер +380933782050. Дякую вам Михайле!
 

ясновидець

Часом у житті відбувається низка нещасть, які відбирають бажання та сили рухатися вперед. Я була в такому стані і мені була потрібна допомога. Так, людину до якої можна було звернутися і вирішити мою проблему, я шукала і за відгуками, і знайомих розпитувала. Мені порадили Андрія. Він допоміг колегі по роботі повернути до сім'ї чоловіка, коли той пішов до коханки. Та й ворожить чудово. Я не пошкодувала, що звернулася до нього. Справжній Майстер та людина з Даром. У моїй ситуації необхідно було виливати на воску, робити енергетичне чищення та ставити захист. Головне, що роботи дали результат. Андрій мені дуже допоміг, звертайтесь, гадаю, допоможе +380932169225