Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Магія

Дуже рекомендую Ліночку. Вона дуже добре ворожить, минуле і сьогодення розповіла – все як воно і є. Називала імена, дати, події. Після діагностики я зрозуміла що можу їй довіритися. але як виявилося і в моє спокійне і спокійне життя несподівано прийшла біда. Мій чоловік пішов до іншої, просто на раз-два проміняв нас на мало знайому пасію, ось тоді я і зрозуміла що самій мені не впоратися, потрібна потужна допомога ясновидячої. У результаті мені пощастило, я знайшла дуже сильну ворожку, яка не тільки повернула мені коханої людини в сім'ю в короткі терміни, але й допомогла ще в кількох ситуаціях, за що я їй дуже вдячна. Ліночка має дар допомагати людям. Пишу це повідомлення тільки для тих людей, яким потрібна допомога. Ось її телефон


Date Added: 12/04/2023 | Last Updated: 12/04/2023 | Page Views: 44
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

magic

I’M WRITING FOR EVERYONE WHO NEEDS HELP!!!! I want to appeal to people just like me. I was happy and everything was fine until one moment, until my husband’s mistress appeared in my life. How I suffered, how many tears and resentments. I even wanted to commit suicide. A friend sent me the fortune teller’s phone number. I had no choice and I called. The voice was very kind, Lily (fortune teller), before I had time to say anything, she said everything herself and the reason and for my past too .She said that she would help and remove her mistress...And so it happened!!!I didn’t recognize my husband myself.Now thank God everything is fine.LILIA THANK YOU SO MUCH, I WILL SPEAK FOR YOU AND ADVICE FOR YOU...(380638055486-call on Viber, WhatsApp. Lily)!!!
 

магія

Хочу поділитись з тими, кому потрібна допомога. Сама була такою. Бувають ситуації та обставини в житті надзвичайні. Важко без допомоги тоді. Зараз це розумію і можу сказати, що мені пощастило знайти справжню людину, яка може дати відповіді на питання і допоможе вирішити проблеми, допоможе повернути своє. Та й не тільки це... Мій чоловік мене покинув на шостому році спільного життя і пішов до іншого. У складних ситуаціях я ніколи не губилася, але тут... Я не розуміла, чому і як, і що робити! Я вважала, що ми разом із чоловіком на все життя. Так була вихована. Та й він був завжди з такими ж переконаннями. Але потім з'явилася інша і чоловіка як підмінили. Місяці на проліт я намагалася все виправити у різний спосіб і переконалася, що все це не просто. Багато ворожок допомагали дати відповіді, а багато хто був ні про що. Справжню силу ритуалів я відчула лише коли звернулася до Олександра. Він справді має дар. Знайшла його за порадою. Він повернув мені чоловіка, а розлучницю тепер навіть ніхто не згадує. Щиро рекомендую всім та залишаю його номер плюс +380971792179. Також Олександру можна писати до месенджерів.
 

MAG

А я зверталася до Ліночки і мені дуже сподобалося. Вона повернула моє кохання і життя! Я ніколи не думала що звертатися до вищих сил, але частка розпорядилася зовсім по іншому. хорошій фірмі і прийшов до нас новий фахівець у відділ і тут моє життя закружляло так що я навіть не помітила як втратила все що мала. Дуже себе винуватіла, чоловік дізнався про мій роман і пішов від мене. ,просила чоловіка дуже повернутися - пояснюючи, що все в минулому, але він мене навіть і чути не хотів. Як тільки я не намагалася його повернути, він і чути мене не хотів. Подзвонила Ліночці, після діагностики я зрозуміла, що звернулася до потрібної мені людини. їй моє здивування було коли через сім днів мій чоловік приїхав до нас. Я дуже перед ним була винна, просила вибачення. Він мене пробачив і сказав що теж без нас не може. місяця у нас все добре, плануємо другу дитину! Я раджу звертатися до Ліночці, у неї діагностика правдива та обряди працюють.
 

I'll rent a house 1br

We will rent housing for 2-4 months, 1 br in Brooklyn or Jersey city from May 10, family, father and son, preferably with furniture.
 

Gadalka

Зверталася до професіонала у своїй справі, ясновидячій Варі. Сеанс був віддалений.Мені все дуже понравилось, отримала цікавий досвід та багато важливих порад. Її пророцтво почали збуватися за тиждень. Крім того, що мені потрібно було погадати, я ще звернулася, щоб мені повернули чоловіка. Кілька місяців мій чоловік зі мною не розмовляв, ми жили як чужі люди. Почуття його до мене охолонули, а любов минула, і нічого не залишилося. На мої запитання не відповідав, одного вечора сказавши, що йде, що зустрів іншу. Я була в шоці… сльози мене душили, я спати не могла. Не зрозуміло, що трапилося з ним. Велике спасибі Варі за її талант допомагати людям! Без неї я б ніколи не повернула свого чоловіка! Варя повернула мені мого чоловіка і відновила наші стосунки! Ось її номер +380632574828 (дзвонити на вайбер/ватсап)