Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Нові лідери, які мають здоровий глузд

A-31.jpg
Нові лідери, які мають здоровий глузд
член Республіканської партії Ying Tan
балотується до Міськради від 43-го округу
Ying Tan приїхала до США в 2009 р. з Китаю для продовження навчання, втілює дух американської мрії, полюбила Нью-Йорк і Америку. Однак вона стурбована наявними проблемами, які лягають на плечі американців.

У Нью-Йорку Ying Tan вийшла заміж, легалізувалася, народила двох дітей, стала брати активну участь у громадському і політичному житті як китайської громади, так і міста Великого Яблука, що стало їй рідним. Так, у 2018 р. вона брала активну участь у демонстраціях проти скасування адміністрацією мера ДіБлазіо популярної програми G&T (gifted and talented) для обдарованих дітей, які добре встигають у навчанні. За цією програмою навчалися багато дітей китайських та російськомовних іммігрантів, які згодом стали студентами престижних коледжів та університетів. Спроба "стригти всіх під один гребінець" підривала систему муніципального освіти, яка має за змістом сприяти зростанню успішності та винагороджувати найкращих учнів. За ідеєю, потрібно не закривати ці програми, а відкривати більше програм для талановитих дітей. Адже це майбутнє Америки.
Проте проблеми, які стоять перед нашим містом, виходять далеко за межі освіти, вони, в першу чергу, стосуються питань безпеки громадян і покарання закону. Тривожне зростання рівня злочинності рік у рік у поєднанні з відсутністю відповідальності за злочини турбують Ying Tan, як і більшість законослухняних жителів міста. Вона не може миритися з деякими законами, що дозволяють кримінальним елементам залишатися на вулицях Нью-Йорка, красти, тероризувати перехожих, влаштовувати перестрілки.
Як гідна громадянка Великої країни Америки вона прагне налагодити мирне життя в Нью-Йорку і сповнена рішучості вжити невідкладних заходів і змінити наше життя і суспільство на краще. З метою повернути здоровий глузд у керівництво нашого міста та вирішити проблеми, з якими стикається Нью-Йорк, вона, активний член Республіканської партії, вирішила висунути свою кандидатуру до Міськради від 43-го виборчого округу, до якого входять бруклінські райони Bensonhurst, Dyker Heights, Gravesend, Sunset Park. Її передвиборча програма складається із 6 пунктів.
1. Закон та порядок: підтримка поліції; видалення злочинців з міських вулиць та з метро; неухильне дотримання законів; ухвалення нових законів, що дозволяють суддям реально карати злочинців.
2. Освіта: повернення освітніх програм, що добре зарекомендували себе, включаючи G&T; безпека у школах; тест SHSAT повинен бути основним критерієм прийому до 8 міських спеціалізованих шкіл; надати батькам більше освітніх можливостей для дітей, включаючи чартерні та професійні школи.
3. Лендлорди пригнічені численними заборонами та все більшими вимогами з боку міста: необхідно фундаментально переглянути правила виселення неплатників рента; дозволити перевіряти кримінальну історію нових квартиронаймачів; прийняти нові правила здачі житла, змінити вимоги до власників нерухомості та систему штрафів з погляду здорового глузду.
4. Переглянути правила щодо функціонування малих бізнесів; збільшити фонди допомоги їм, створити умови, що сприяють збереженню, розвитку та створенню нових малих бізнесів у Нью-Йорку.
5. Збалансувати витрати на потреби мешканців Нью-Йорка та прийом нових мігрантів; вивчити вплив запровадження congestion pricing у Манхеттені на розвиток бізнесу.
6. Допомога літнім та пенсіонерам: створити інформативну базу для кращого розуміння потреб літніх людей та ресурсів; покращити допомогу нужденним на місцях; забезпечити повне фінансування центрів для людей похилого віку.
Як бачимо, програма перспективна і всеосяжна, але потребує чимало зусиль щодо її втілення у життя. Проте є впевненість, що завдяки своїй непохитній відданості справі, стійкості та рішучості Ying Tan у разі свого обрання до Міськради доб'ється її виконання, створивши безпечніші та комфортніші умови життя для всіх мешканців Нью-Йорка.

Дострокові вибори
4 та 5 листопада 2023 року
Вибори до Міськради
Нью-Йорк
7 листопада 2023 року
Sunset Park, Bensonhurst,
Dyker Heights,
Bath Beach, Gravesend
www.YingTanForNY.com
Ying Tan
NY City Council District 43 Campaign
Балотується до Міськради від 43-го округу
Ying Tan, NY city council district 43 Republican candidate
She is a long time community volunteer and activiis
[email protected] _


Date Added: 11/03/2023 | Last Updated: 11/03/2023 | Page Views: 49
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

fortune teller

Hello! Now I remember the past like a dream. You can blame me. Why? She had lovers on her side. It was important for me to find out how it is. I rejoiced at the happiness of life. I felt it, I wanted it, but I couldn’t help it. But then I realized that my husband was cheating on me too. It was a strong blow. I had a sin, but I couldn’t accept it. I realized that I was wrong in many ways. It was really too late. My husband already wanted to give up everything and get a divorce. I asked, begged him, stood on my knees, but his mistress became pregnant!!! All he talked about was divorce. And left. I'm desperate. I was ready for anything. I decided that I couldn’t let go. I will fight. And she began to look for help... made a lot of effort and did a lot of work with different people. Several months without results and I almost lost faith. Almost. And then I found Alexander. He explained everything and made everything planned out. His number is +380971792179. Afterwards, my husband returned and we have a wonderful relationship. In addition, Alexander helped me solve another problem. I am happy that I was lucky enough to find such help!
 

fortune teller

Girls, Lilya helped me a lot, I found her here on the forum. I had a difficult life situation, I didn’t know what to do, my husband lost interest in me and was going to leave as soon as I didn’t beg him to come back - but he didn’t want to hear. I I immediately contacted Lily, after the diagnosis I asked for help. Since during the diagnosis she told me the whole truth about the past and present. She reassured me, supported me and said that everything would be fine, but it would take a little time to carry out the ceremony. After the ceremony, a few days later my husband returned to me. I am very grateful to Lilichka, she saved my family and everything happened as she said!!! She truly has a gift! For anyone who needs it, I leave her phone number. +380638055486 call on Viber or WhatsApp
 

Продам п'явки США текст SMS +1(929) 390-4001

Продам п'явки США текст SMS +1(929) 390-4001
 

Екстрасенс

Я б хотіла залишити свій відгук про ясновидця магу Олександра. Він чудова людина і з усією душею виконує свою роботу, допомагаючи людям. Коли ворожить та робить діагностику, то дійсно розумієш, що має дар. Нічого не питає заздалегідь про ситуацію. Аж мурашки по шкірі колись називає такі речі, які ніхто знати не може. Імена, події... Звернулась я погадати, але сама хотіла повернути чоловіка в сім'ю. Мій чоловік пішов від мене раптово, хоча жила душа в душу. Спасибі Олександру, що повернув мені його, незважаючи на те, що документи на розлучення були вже подані. Коханий був біля моїх ніг за два тижні. Зараз у сім'ї все гаразд і живемо щасливо. Завжди буду вдячна Олександру! Ось його номер +380971792179 є Вайбер та Ватсап
 

For free

I will give away the chair bed for free, pick up