Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

О, це танго!

Інтерв'ю з продюсером, літератором, сценаристом Віктором Рашковичем (Дальський) після вистави уславленого аргентинського театру "Легенди танго" у Нью-Йорку, після якого артистам та продюсеру влаштували 20-хвилинну овацію.

— Вікторе, ви вже багато років представляєте американській публіці першокласні проекти. На моїй пам'яті не було жодного невдалого. Чим ви керуєтеся під час виборів проектів?
— Критерії мої досить прості. Мені має подобатися колектив, його репертуар. Не повинно бути соромно за власний вибір. Можливо це не зовсім правильно. Багато моїх колег в першу чергу враховують фінансову складову.
— Так, але ж і вона важлива. За ці роки багато імпресаріо вимушено вийшли з бізнесу після фінансових фіаско.
— Звісно, важлива. І знайти якийсь баланс між творчою та фінансовою складовими зовсім не легко. Професія продюсера одна із найстресовіших — без права на помилку, часто на межі між успіхом та провалом.
— А вам допомагає ваша друга професія — літератора, сценариста та перекладача?
— Певною мірою. Око вже накидане і миттєво бачить різницю між гідним уваги мистецтвом і "фейковим".
— Ви сказали, що це ваш ювілейний, сотий, продюсерський проект. Який найулюбленіший?
— Я не зможу виділити одного. І багаторазові гастролі з Оленою Камбуровою, з якою ми об'єднали всю Америку і Канаду, і театри Романа Віктюка, і "Ліцедії", ізраїльські "Віртуози Тель-Авіва", і театр "Гешер", з яким були чудові гастролі в Америці та в Європі. . І концерти легендарної Клер Беррі. І чудовий Максим Аверін .. І проект "Діаманти світового балету". І фестивалі чечітки, свого часу найбільші в Європі.
— І як вам вдавалося давати собі раду з такими різними колективами, людьми? Зізнайтеся, бувало нелегко?
— Різні траплялися ситуації, іноді, як одного разу з "Лицедеями", безвихідні. Але у людському плані проблем практично не було. Щойно артист бачить шанобливе себе ставлення, дотримання всіх домовленостей, розуміє, що має справу з професіоналом, складаються нормальні робочі відносини, які часто переходять у дружні. З багатьма продовжуємо спілкування і через багато років після гастролей.
— Я знаю, що навіть відомий своїм непростим характером Роман Віктюк вас хвалив.
— Це дорогого коштує. Роман Григорович навіть поставив у себе в театрі "Незрівнянну!" у нашому з Іриною Симаківській перекладі, яка вже понад 10 років грає у театрі. До речі, я досить несподівано дізнався про прем'єру вистави. Ми вкотре гастролювали у Північній Америці, коли на одній із перегонів артисти поцікавилися про мої творчі проекти. І я сказав, що тільки недавно ми завершили переклад п'єси — історії життя Флоренс Дженкінс, яку сучасники називали найбездарнішою оперною співачкою всіх часів і народів і найбільшою маніпуляторкою глядацьких мас. А у відповідь почув:
"Так у нас уже прем'єра намічена." Такий був приємний сюрприз. Віктюк, тільки-но я йому надіслав переклад, тут же почав репетирувати.
— А скільки ви перевели п'єс?
— Шість, з них чотири, можливо, найзатребуваніший драматург сучасності Пітера Квілтера. Саме на основі його п'єс "Незрівнянна!" і "Останній промінь веселки" знято надуспішні голлівудські фільми з Меріл Стріп та Х'ю Грантом, а Рене Зеллвегер отримала "Оскара-2020" за найкращу жіночу роль - Джуді Гарланд.
— А які у вас сьогодні творчі плани?
— Готується до видання двотомник моїх літературних творів, який я назвав "Не з тої ноги". Назва, як на мене, гранично точно відображає мій творчий шлях. Але при цьому якось усе складалося. Іноді на власний подив.
— Мені залишається лише побажати: йти не з тієї ноги, але до правильної мети, як завжди виходить.
Інтерв'ю записала
Марина Лагунова


Date Added: 11/30/2023 | Last Updated: 11/30/2023 | Page Views: 33
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Магія

ЛИЛИЧКА!!!!ВЫ МАЙСТЕР СВОЇ СПРАВИ ... Я напишу тут за вас, нехай знають і звертаються до вас. ПРОЖИЛИ В ШЛЮБІ 12 років, двоє дітей. НІКОЛИ МЕНІ НЕ ЗМІНЮВАВ І У НАС ЗАВЖДИ БУЛА ГАРМОНІЯ. Звідки взялася, не знаю ця «пигалиця» (інше слово не можу підібрати до неї), навела на нього приворот. Я НЕ ЗНАЛА ЩО РОБИТИ, але відчувала що чоловіка як підмінили. Звернулася до Ліли. (скільки всього вона говорила, я завжди це пам'ятатиму), але найголовніше вона ПОВЕРНУЛА МЕНІ МОЄ ЖИТТЯ.. Я залишу вам її ватсап або вайбер.
 

Ah, it's tango!

Ah, it's tango!
Interview with producer, writer, screenwriter Viktor Rashkovich (Dalsky) after the performance of the famous Argentine theater "Legends of Tango" in New York, after which the artists and producer were given a 20-minute ovation.

 

Прозора

Доброго дня ! Хочу розповісти про унiкальну людину, сильного мага яка мене врятувала. Від мене пішов чоловік дуже сильно змінився відсторонився від мене потім і взагалі покинув мене з сином. Я не могла з цим змиритися бо я дуже його люблю і його зміни здалися мені дуже дивними. Дуже багато коштів у потратила на безглузді обіцянки талантливих псевдо магів які дуже вправно дурити народ користуючись безвихідь(( Результату нуль одні слова . Мені сказали про Поліну але признаюсь чесно віднеслася з опаскою бо не прогадала і справді отримала Результати в строк ще й багато інформацій на майбутнє.
 

fortune teller

I would like to recommend a good specialist in the field of magic. I know about her firsthand, I was at her appointment in person, and several of my friends contacted her remotely. She amazed me with her permeability; she is such a warm person and most importantly, she knows what she is talking about. I had complete bad luck in my life, the last boiling point was the departure of my boyfriend and with almost all the people close to me, squabbles began ((that’s when I started running around, so to speak, and for 7 months I ran around to no avail until I found my savior on one from the forums. She explained to me the reason for my troubles and got down to business. A person from God really, she helped me a lot not only in my relationship with a guy but also in work and in many other things. THIS IS NOT AN ADVERTISING but a real case from life. I’ll leave it Anyone might need her coordinates. Tel. +380978641581 Viber
 

fortune teller

I would recommend the clairvoyant magician Alexander. He helped when my boyfriend left me and went to someone else. Although my beloved and I had an almost ideal relationship! I didn’t know what to do and decided to take extreme measures. I also looked for fortune tellers and magicians. I turned to Alexander, like others, to tell fortunes about relationships. But I was immediately impressed. He didn’t ask anything, but told everything himself. Truly clairvoyant. It turned out that it was a strong love spell. Seeing his abilities, I immediately asked Alexander to help and carry out the necessary work. Fortunately, he agreed, the details were discussed, and twelve days later my beloved was on my doorstep, and two months later he proposed to me. I will always be grateful to Alexander for his help. His number is +380971792179. You can also write to Viber and WhatsApp. Happiness to everyone!