Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Потрібні позитивні веселі дівчата

Потрібні приємної зовнішності дівчини для роботи на приватній бікіні вечірки для клієнта. Не інтим! Ми надаємо трансфер (туди і назад), їжу, напої, приватність. Оплату у розмірі 200-300 кеш одразу після роботи. Вимоги: -Блондинка 25-35 років,слов'янська зовнішність -приємна жіночна зовнішність -мінімальна англійська -позитивна , що вміє підтримати розмову - адекватна та зацікавлена до відкритого спілкування СМС/What's up +19085818072 наступні: -Ім'я та Вік - 3 і повне зростання У 2-3 пропозиції опишіть себе.


Date Added: 09/17/2023 | Last Updated: 09/17/2023 | Page Views: 40
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Потрібні співробітники.

На роботу потрібні Менеджер/кур'єр хлопець або дівчина Своя база клієнтів в обов'язки входитиме маленькі доручення (авто не потрібно) Оплата відразу з першого робочого дня від 380$ Звертайтеся тільки до месенджера What's App: +17867448694 Сюзанна. Графік роботи гнучкий 2-3 години на добу Працюємо у всіх штатах Знання англійської мови не потрібно Пишіть повідомлення все докладно вам розповім (спілкування тільки через месенджер What's App) Дякуємо.
 

Required for moving company

Your skills are in demand - let's show them off! Connect directly with the extensive network of companies at bit.ly/my_miami_jobs actively seeking professionals in your field. The hidden job market is rich in opportunities that don't exist anywhere else. Register today and open the door to exclusive job openings!
 

Required

I'll rent a courier account for $160 per week
 

Секретар-адміністратор зі знанням польської мови

В офіс на Манхеттен потрібна жінка секретар-адміністратор зі знанням польської мови зарплата плюс комісійні, надсилайте на WhatsApp ваше резюме або коротку розповідь про себе. +17187375674
 

Work for students or mothers on maternity leave

INFLUENCE GLOBAL BRANDS. GET PAID. Get paid for your opinions with branded surveys. Receive your money through PayPal or many other different ways. Registration day link surveys.gobranded.com/users/register/EIVA9871?utm_source=referral