Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Пригоди золотого ключика або Казки черепахи Тортили

for site.jpg
Пригоди золотого ключика або Казки черепахи Тортили
Майбутній новорічний спектакль "Пригоди золотого ключика" — це не тільки чаклунство на сцені. Це захоплюючий детектив, особлива, незабутня вистава.
24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 грудня, 12 PM & 3 PM
31 грудня, 11 АМ & 2 РМ
Новорічні ялинки, які ми пам'ятаємо, куди нас водили батьки, а згодом і ми своїх дітей у містах, звідки приїхали. Ця пам'ять, ця радість дитинства і зараз хочеться дарувати радість дітям та онукам!
Чудовий автор та режисер Рустем Галич та музичний ансамбль під керівництвом Ірини Загорнової завжди створюють цікаву атмосферу навколо класичних історій.
Готуйтеся до чарівництва, яке наповнить ваші новорічні свята яскравими емоціями та радістю!
Давно відомо, що казки розвивають мовні навички та сприяють емоційному зв'язку між батьками та близькими. Це чудовий спосіб передати цінності, повчити дітей та онуків моральності та розширити їх уяву.
Завжди приємно побачити щось нове, особливо зараз, тому, йдучи в ногу з часом на вас чекає казка-детектив. У казковому лісі зустрінуться герої улюблених казок, і кожен з них мріє про ключик, який для них відчинить заповітні двері. Мудра черепаха Тортилла зберігає таємницю і тільки вона дозволить справжньому ключику потрапити до рук того героя, який і відчинить двері, де живуть добро, радість і справжні дива.
І щороку ми чекаємо справжнього свята та прекрасного настрою, тому на вас чекають на “Девідзон-радіо” Дід Мороз, Снігуронька, казкові герої, улюблені актори та приємні сюрпризи. Загадуватимемо заповітні бажання!
Ну і, звісно, будуть подарунки для дітей від 2 до 8 років.
Бажаємо СВІТУ, КОХАННЯ І ЩАСТЯ!!!


Date Added: 12/11/2023 | Last Updated: 12/11/2023 | Page Views: 54
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Nutcracker

The State Ballet Theatre of Ukraine є 55-мільйором Troupe Ukrainian dancers, які ведуть до кожного року до виконання в North America.
Dec 15 Fri • 8:00 PM

 

DMITRY GORDON

Дмитро Гордон, найвідоміший український журналіст, виступить у Сієтлі 5 березня на сцені Edmonds Center for the Arts із творческим вечером. У глядачів також буде унікальна можливість поставити свої запитання до нього.
З моменту повномасштабної війни тур США стане першим виїздом для Дмитра Гордона за межі України.
Sat, March 16, 2024, 8:00 PM
Whitman Hall Theater, Brooklyn College, Brooklyn, NY

 

John Oliver and Seth Meyers

Beacon theater residency!
Join these two titans of Late Night for a double headlining show, where they'll be delivering their sets in a two-for-one show. Following a tough year for the entertainment industry, Meyers and Oliver teamed up for a three-night residency at the Beacon Theatre, and by popular demand, it's now continuing into 2024, with monthly appearances from January through June!
Sun, Jan 14, 8:00 PM

 

Розшукувана особа

Оголошений у Росії у розшук громадський діяч, відомий блогер та «іноагент» Марк Фейгін з'явиться на своєму першому і поки що єдиному в США авторському вечорі в OCEANA THEATRE у Нью-Йорку! Відмінна можливість зловити цього мерзотника.
Субота, 27 СІЧ • 2024, 20:00 - 23:00
Oceana Theater


 

Concert “And peace on earth”

A rare charity concert of the chapel will take place.
The choir brings to the attention of listeners a program - Spiritual works: “and peace on earth” in a rare concert performance.
March 1, 2024, at 7:30 p.m.
75 E 93 Street, New York