Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Прозора Варвара

Якщо ви читаєте мною написане значить у вас є ситуація, яку вам потрібно вирішити. Прочитавши до кінця, ви зробили перший крок до бажаного. Другий крок, повірити, що мною написано. Так ось. У моєму житті, що мною що моєю коханою дружиною було зроблено стільки фатальних помилок, що про відновлення сім'ї не йшлося. Але кохання щось залишилося. Хочете вірте хочете ні з дружиною вже не жили разом півроку та йшли на розлучення. А як ненавиділи один одного на той момент, так у листі не написати. Повторюся, зрозумів, що цінніше за дружину ніхто не потрібен. Тому й звертався до різних людей по допомогу. Хотів зрозуміти та виправити помилки. Результат один — розповіді про втрачений час та цільове викачування грошей. Але бажання відновити щось розбите сім'ю залишилося. Або всесвіт чи Бог направив на черговий крок просити когось допомогти мені. І я написав саме їй, нашій рятівниці. Скажу коротко, якщо зважилися, а ви вже зробили перші кроки йти до кінця. Якщо наша рятівниця візьметься вам допомогти, то все буде добре, тільки так! Ніхто не дасть вам гарантію, що все швидко вирішиться, але якщо ви впевнені в бажаному тоді перемога буде на вашому боці. Головне наберіться терпіння та робіть що вам сказано. А я вкотре хочу подякувати Вам, наш ангел-охоронець, нашій рятівниці за Ваше тверде слово та міцну руку допомоги! За спасіння наших душ і тепер уже міцної родини. Нехай цей лист достукається до сердець усіх, хто прочитав цей лист. А нашій рятівниці ще раз безмежне спасибі. Бережи вас Бог! Ось її номер +380632574828 вайбер/ватсап


Date Added: 09/28/2023 | Last Updated: 09/28/2023 | Page Views: 49
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Gadanie

I want to leave a review about Vara. She really helped me a lot, she brought back my wife and our old feelings. My wife left me for another man, saying that she loved him. I asked her to stay, but she didn’t agree. She put me on a black list, and I blocked her everywhere on social networks. But I wasn’t going to stop. I found Varya on the Internet, of course I was afraid that I would be deceived, but I had no other choice. And I was really lucky that I called Varya. Three days later my wife told me I called and we met. Now we are together! Our relationship is great! And all thanks to Varya! I advise, she actually has a gift +380632574828 (Whats app/Viber)
 

Magia

Скажу двома словами. Знаю особисто прозорого мага. Працює і дистанційно, і приймає особисто. Ворожить чудово. Вперше я до нього звернулася три роки тому, щоб повернути чоловіка та зняти негатив. Сильно переживала, що не вийде і даремно викину гроші на вітер, але бажання зберегти сім'ю взяло нагору, особливо коли переконалася, що ситуацію він бачить повністю і знає, що робити. Слава Богу, обряди Михайла зробили своє. Я прямо відчувала, коли він працював. Чоловік повернувся і став дуже уважним до мене. Зараз до Михайла звертаюся тільки подивитися ситуацію. Якщо хтось вирішить до нього звернутися залишу його номер +380933782050. Дякую вам Михайле!
 

Ah, it's tango!

Ah, it's tango!
Interview with producer, writer, screenwriter Viktor Rashkovich (Dalsky) after the performance of the famous Argentine theater "Legends of Tango" in New York, after which the artists and producer were given a 20-minute ovation.

 

magia

Після народження дитини, у чоловіка поступово почали почуття остигати до мене. Що я тільки не пробувала знайти спільні точки дотику, але він мене ігнорував і не помічав. заміж за коханого чоловіка, а зараз я не кохана. На ґрунті цього ми майже розлучилися. Я вирішила звернутися до Вари, мені підказали подруги. Варя дуже багато чого мені розповіла, називала мені дати та імена. У мене був шок! у ясновидячої яка все сама розповідає. Я сиділа тільки мурашками ховалася. Після проведення обряду-ми живемо душа в душу. +380632574828
 

ON THE WAVE OF THE “CRYSTAL VOICE”

The media holding "Russian Advertising", which includes the newspaper "R.Reklama", the radio station "RusRek" and Information portal No. 1 rusrek.com, has been informing Russian-speaking residents of Brooklyn about the latest news in the city and the world for more than 30 years, publishing advertisements on any topics: work, health, business, lawyers and much more.
The variety of programs that air on 96.3 FM-HD3 NY does not leave our radio listeners indifferent. Sports, politics, health, culture of different countries and many other interesting topics that we raise on our broadcasts.
So this year we decided to do something special that has never happened before on our radio station - the First children's vocal radio competition “Crystal Voice”.