Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Прозорий

Свого часу перечитала багато відгуків про різних людей на багатьох форумах. Шукала того, хто може допомогти. Тепер ось пишу сама. Для чого? Просто згадую те, як мені було важко і сподіваюся, своїм відгуком допоможу знайти людям людину зі справжнім Даром. Історія моя починалася, коли ще вчилися. Я завжди була привабливою і я мав багато знайомих хлопців. Так і з коханим познайомилася – спілкувалися в одній компанії. Домагався мене настирливо і одразу з серйозними намірами. Через рік після закінчення навчання одружилися і прожили хоч і не без звичайних проблем щасливо чотири з лишком роки. А потім протягом короткого часу почалися скандали, холод, байдужість, з'явилася коханка... Пішов з дому, потім розлучення. Його як підмінили. Миттю став чужим. Не йшов спілкування взагалі. Вирішити цю проблему, здавалося, вже було неможливо... Повернути його мені допоміг Олександр +380971792179. Тепер розумію, що не дарма почала боротися за своє. Завжди буду йому вдячна!


Date Added: 10/29/2023 | Last Updated: 10/29/2023 | Page Views: 45
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

fortune teller

I'll say it in a nutshell. I personally know a clairvoyant magician. He works both remotely and receives in person. He guesses wonderfully. The first time I turned to him three years ago was to get my husband back and remove the negativity. I was very worried that it wouldn’t work out and I’d be throwing money away, but the desire to save the family took over, especially when I was convinced that he saw the situation completely and knew what to do. Thank God, Michael’s rituals did their job. I could just feel it when he was working. My husband returned and became very attentive to me. Now I turn to Mikhail just to see the situation. If anyone decides to contact him, I will leave his number +380933782050. Thank you Mikhail!
 

New York Sports Veterans Day

In December 2023, the Sports Veterans Association celebrated its 20th anniversary.
The tireless president, Edward Luchin, enjoys well-deserved authority among politicians of the highest level and ordinary people, whose lives have changed thanks to the popularization of sports and a healthy lifestyle. Many people know the famous sports journalist Edward Luchin. The events of the Association of Sports Veterans bring joy and pleasure, they teach, no matter what, including health, to fight and go to victory.

 

www.ameros.us

* Professional Paralegal Service NYC * ***HOW TO OBTAIN A STUDENT VISA IN THE USA*** *Shortage of foreign students *USA universities are waiting for you* *Don’t miss the opportunity WE WILL HELP: Apply for *Get: *STUDENT VISA /F1/. For family members VISA /F2/ (automatically) * For questions Contact us for free information: * Work without intermediaries with professionals * Tel\ Viber\ WhatsApp\Telegram: 1-917-8800982 \ www.ameros.us
 

Sunflower seeds Genie

Sunflower seeds Genie
• Quickly satisfies hunger and saturates the body
• High levels of selenium, zinc,
potassium, phosphorus, iron and magnesium

• Good source of antioxidants
Ask in stores in your city

 

Gadalka

Вітаю! Хочу порекомендувати мага Андрія – людина із справжнім даром. Історія моя непроста. Від мене пішов чоловік після семи років шлюбу без жодної причини. Просто мовчки зібрав речі та сказав, що нам треба пожити окремо. Його не збентежило, що у нас двоє маленьких дітей, вони взагалі дратувати його стали. Батьки чоловіка теж були шоковані його поведінкою, а він у них навіть не жив, а просто залишив речі. Дзвінки, прохання, мої сльози його не чіпали, а навпаки, викликали агресію. А після – він взагалі подав на розлучення. Я не могла зрозуміти, що сталося, і потім кума мені натякнула, що справа тут не чиста. Я ніколи не вірила ні в магію, ні в ворожіння, ні інше потойбічне. Але тут задумалася над тим, що не буває так, що чоловік, який шалено любив мене та дітей кинув усе разом просто так. Почала шукати сильну ворожку чи мага. Зверталася і дзвонила до багатьох, але без толку особливо. Але так я і знайшла Андрія. Про жодні деталі ми не говорили, але він зміг лише по фото, провівши діагностику, розповісти такі речі про які не знав ніхто. Навіть імена. Я була просто в шоці. Стало чітко зрозуміло, що на чоловіка було наведено приворот. Я попросила допомогти. Андрій сказав, що чоловіка повернути буде не найпростішим завданням тому, що минуло більше шести місяців, але більш ніж реально. Роботи тривали близько двох тижнів та за підсумком чоловік повернувся додому. Зараз живемо спокійно та щасливі разом. Завжди вдячна Андрію, що врятував мою сім'ю. Номер його +380932169225. Можна писати Андрію у Вайбер та Ватсапп.